DIY: trap renoveren met PVC traprenovatie!

DIY: trap renoveren met PVC traprenovatie!

Ziet jouw trap er versleten uit? Vaak is alleen het oppervlak aan vervanging toe. De kern van de trap verkeert dan nog in prima staat. Gelukkig maar, want de trap geheel vernieuwen kost veel geld! Dankzij onze handige PVC traprenovatie kan je goedkoop en eenvoudig het oppervlak van je trap vernieuwen. Lees in deze blog hoe!

PVC traprenovatie maakt trap opknappen makkelijk!

Is de oude, lelijke trap een doorn in je oog, maar zie je er ontzettend tegenop om deze te laten opknappen? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou! Met onze PVC traprenovatie kun je heel eenvoudig zelf de trap renoveren. Nu horen we je denken: zelf?! Jazeker, het kan echt. De traprenovatie set is zo ontworpen dat het je zo min mogelijk tijd en moeite kost. En geld natuurlijk, want nu hoef je geen bedrijf in te schakelen die jouw oude trap komt renoveren. Bovendien is onze DIY-set gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

PVC geschikt voor traprenovatie?

PVC is geen natuurlijk materiaal, maar een kunststof. Het materiaal is duurzaam en slijtvast. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout is het materiaal ook waterbestendig. Dat maakt het erg geschikt voor het bekleden van de trap. PVC is eigenlijk uitermate geschikt voor een traprenovatie. Ook omdat er veel keuze is in kleuren en dessins. Het zagen van PVC is ook niet moeilijk. Het op maat maken van de treden is zo gepiept. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je jouw oude trap kunt opknappen met een PVC traprenovatie.

Trap bekleden met PVC

Je trap bekleden met PVC is dankzij onze set een eitje! Het enige dat je nodig hebt naast de set is een PVC zaag. De trapspin en de montagekit zijn al inbegrepen bij de set! Voor je gaat beginnen met het plaatsen van de nieuwe treden, vraagt de oude trap natuurlijk wel enige voorbereiding.

  1. Zorg ervoor dat de oude trap gestript is van bekleding, bijvoorbeeld versleten traplopers of tapijt. Ook lijmresten en dergelijke moet worden verwijderd.
  2. Schuur de trap en maak de traptreden goed schoon. Het oppervlak moet egaal, schoon en stofvrij zijn. Dan hecht de montagekit het beste.

Terwijl de huidige trap wordt schoongemaakt en droogt, kan je alvast beginnen met het voorbereiden van de nieuwe overzettreden van de traprenovatie set.

  1. Gebruik de trapspin om de bestaande traptreden op te meten. De maten teken je af op de overzettreden. Met het PVC zaagje dat je hebt klaargelegd zaag je de nieuwe treden op maat.
  2. Breng montagekit aan op de oude trap en bevestig de nieuwe, op maat gemaakte treden.
  3. Druk goed aan, verdeel de druk gelijkmatig. De kit droogt heel snel en de trap is direct na bevestiging te gebruiken. Dan is de klus alweer geklaard!

Traprenovatie PVC kopen

Ben je ook enthousiast geworden over de PVC traprenovatie? Bekijk de traprenovaties op onze website voor alle opties, kleuren en dessins. Je koopt de traprenovatie set altijd tegen de goedkoopste prijs van Nederland. Omdat wij de productie van PVC in eigen beheer hebben, kunnen wij de laagste prijs garanderen. Er komen geen tussenpersonen aan te pas, waardoor het gehele proces lekker voordelig blijft. Daar profiteer jij van als klant!

Betaalbare traprenovatie

Op zoek naar een betaalbare traprenovatie? Dan ben je bij Bebo Vloeren in Vriezenveen aan het goede adres! Kom naar onze showroom en bekijk alle opties. We staan voor je klaar met een heerlijk vers belegd broodje en onze soep van de dag. Als je alleen iets wil drinken, zoals koffie, thee of fris, dan kan dat natuurlijk ook. Uiteraard gratis en voor niks! Ook voor de kinderen hebben we veel lekkers klaarstaan en een gezellige speelhoek waar ze zich kunnen vermaken. We verwelkomen jullie graag in de groothandel!

Stijlvolle PVC-traptreden

Onze PVC traprenovatie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, bijvoorbeeld een strakke moderne betonlook of een prachtige, sfeervolle houtlook. De set past bij elk soort interieur! Profiteer ook van deze geweldige all-in prijs! Deze set is compleet met stootborden en panelen, een trapspin en montagekit. Je kunt direct aan de slag!

Bijpassende PVC-vloeren

Wist je dat we in ons assortiment ook bijpassende PVC-vloeren hebben? Als je de trap wil renoveren en de vloer ook toe is aan een opknapbeurt, dan kun je de hele ruimte in één stijl aankleden. Prachtig!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089