3 redenen om voor een houten visgraat vloer te kiezen

Waarom kiezen voor een houten visgraat vloer? Op deze vraag krijgt u in deze blog antwoord! Hier vertellen we namelijk drie redenen waarom u moeten gaan voor een houten visgraat

De uitstraling van een houten visgraat vloer

Een houten visgraat vloer bestaat uit kleine rechte planken die in een golvend motief wordt gelegd. Een visgraat motief zorgt voor een luxe uitstraling van elke ruimte. Dit komt doordat visgraatvloeren in de 16e eeuw al werden gebruikt in kastelen. Wanneer u dus gaat voor een houten visgraat vloer in uw woning, geeft dat meteen een hele chique uitstraling aan uw interieur!

Ook is een houten visgraat vloer te verkrijgen in een kleur naar keuze. Omdat wij onze visgraat vloeren kleuren in onze eigen fabriek, kunt u zelf uw eigen visgraat vloer ontwerpen. Dit zowel qua kleur als formaat.

Een houten visgraat vloer in combinatie met vloerverwarming

Vloerverwarming met een houten visgraat vloer combineren, kan dat? Het antwoord op die vraag is absoluut!

Een houten visgraat vloer is een perfecte combinatie met vloerverwarming. Een houten vloer houdt warmte goed vast, waardoor u een lange tijd plezier heeft van de vloerverwarming.
Daarnaast isoleert een houten visgraat vloer in de winter erg goed. Hierdoor heeft u nooit koude voeten met een vloer zoals deze.

Duurzaamheid van een houten visgraat vloer

Tenslotte is duurzaamheid ook één van de redenen om voor een houten visgraat vloer te gaan. Een houten visgraat vloer gaat gemiddeld zo’n veertig jaar mee! Dit komt ook voornamelijk omdat deze vloeren weinig slijtage vertonen.

Ook stoot een houten visgraat vloer meer zuurstof uit. Dit draagt bij aan een gezond leefklimaat, waardoor het aanschaffen van een vloer zoals dit nog aantrekkelijker maakt.

Doordat een houten visgraat vloer lang mee gaat, hoeft u de vloer in geen jaren te vervangen. Dit bespaart ook een heleboel op de langere termijn!

Contact

Meer weten over houten visgraat vloeren? Kom dan langs in onze showroom! We vertellen u er graag alles over.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089