stoere eetkamerstoel

Eetkamerstoel Cassidy

Op zoek naar een mooie, stijlvolle eetkamerstoel voor een modern of strak interieur? Ook dan ben je bij Bebo Vloeren in Vriezenveen aan het juiste adres! Wij leveren de eetkamerstoel Cassidy voor de laagste prijs van Nederland. Verkrijgbaar in cognac en antraciet.

Vintage leer look

Onze eetkamerstoelen zijn gemaakt van een vintage leer look en vormen een opvallende aanvulling in je interieur. De stoelen zijn goed te gebruiken als eetkamerstoelen, maar ook als bureaustoelen. De hoogte en de vorm van de armleuningen zijn perfect om urenlang comfortabel te dineren of te werken. De vormgeving van de stoel is zo gemaakt dat je een goede houding aanneemt voor je lichaam. Van een zere nek, rug of schouders heb je geen last met deze stoelen. Probeer het ook! Kom naar onze showroom om te proefzitten op één van de stoelen en beoordeel zelf hoe lekker ze zitten. Onze medewerkers helpen je graag!

Leverbare kleuren

De eetkamerstoel Cassidy is leverbaar in de kleuren cognac en antraciet. Ben je op zoek naar een warme, opvallende en karakteristieke kleur? Dan is de cognac kleur de perfecte keuze voor uw interieur. Deze kleur is heel goed te combineren met een landelijk, modern of klassiek interieur. Liever een iets donkerdere kleur eetkamerstoel? Dan is de antraciet versie van de stoel de beste keuze. Deze kleur is goed te combineren met een strak interieur. Vooral in een licht interieur springt deze kleur stoel er echt uit.

Vintage buffelleer eetkamerstoel Cassidy

Het materiaal van de stoelen is vintage buffelleer. Vintage buffelleer is een gladde leersoort dat deels is opgeschuurd. Er is een speciale waxlaag aangebracht op het materiaal van de stoelen. Dit wordt een effect finish genoemd, hierdoor ontstaat er een geleefd uiterlijk. Vandaar de benaming ‘vintage’. De stoelen hebben als het ware een ‘old-fashioned’ look. Door het aanbrengen van dit effect krijgen de stoelen veel karakter en een prachtige uitstraling. Tevens zorgt de unieke behandeling ervoor dat de stoelen vele jaren meegaan en niet snel zullen slijten. Leer is een zeer duurzaam materiaal en wordt in de loop der jaren alleen maar mooier. Is er toch iets op de stoel gevallen dat een vlekje veroorzaakt? Dankzij het materiaal is dit vlekje eenvoudig te verwijderen. Het frame ofwel de stoelpoten zijn met de hand gekleurd. Tevens is het frame gemaakt van duurzaam materiaal. Deze stoel zal jouw interieur vele jaren sieren.

Interesse in de eetkamerstoel Cassidy? Kom dan naar onze showroom om de kleur van dichtbij te bekijken. Ook kun je dan even proefzitten. En wil je de stoel kopen? Dan kan je ze direct meenemen! Als je geen plaats hebt in de auto, kan je er ook voor kiezen om de stoelen te laten bezorgen. Allemaal geen probleem!

Zien we je snel in de showroom? Gratis eten en drinken staat voor je klaar!