kloostertafel

Eettafel Zambia (teak)

De eettafel als eyecatcher in je woning? Dat kan! Met de eettafel Zambia maak je echt een statement in je interieur. De x-poot is momenteel enorm trending en geeft je inrichting direct een hele stoere, industriële look. Deze tafel is niet te missen. Overigens past deze tafel ook heel goed bij andere interieurstijlen dan industrieel. Vrienden en familie zullen direct opmerken hoeveel sfeer en karakter deze eettafel brengt. Kies ook voor een warme sfeer, kies voor de eettafel Zambia!

Teak eettafel

Deze eettafel is gemaakt van teak. Teakhout heeft een zeer natuurlijke en robuuste uitstraling, afhankelijk van het aantal noesten en kwasten dat nog in het blad zichtbaar is. Heb je een landelijk interieur? Dan is de tafel met een robuust uiterlijk perfect. Heb je een moderner interieur, dan kan je kiezen voor de variant waarbij er niet zo veel noesten en kwasten in zitten. In onze groothandel kan je verschillende tafelbladen bekijken.

Eettafel laten bezorgen

Wil je graag jouw nieuwe eettafel Zambia laten bezorgen? Dat is geen enkel probleem! Onze vrachtwagens leveren door heel Nederland. In de meeste gevallen kunnen we binnen 24 uur je nieuwe tafel bij je thuis afleveren. Wil je ook een prachtige eettafel van echt hout voor de laagste prijs van Nederland? Bij Bebo Vloeren is dat mogelijk. We kopen grootschalig in, hebben alles in eigen beheer en streven niet naar de hoogst haalbare marges. Daardoor kunnen wij de laagste prijs garanderen! Profiteer ook en kom naar de showroom om jouw nieuwe eettafel uit te zoeken.

Bekijk ook onze andere meubels!