Energie zuinige vloeren: een PVC vloer!

Recyclebare en duurzame producten dragen bij aan het schoonhouden van het klimaat. Daar wilt u met het uitkiezen van een vloer natuurlijk ook aan bijdragen! Energie zuinige vloeren zijn de toekomst, daarom willen wij u vandaag graag uitleggen waarom een PVC vloer duurzaam is.

Duurzaam PVC

Wanneer u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze planeet, is het belangrijk om te kiezen voor producten die lang mee gaan of gerecycled kunnen worden. Dit zorgt er namelijk voor dat een product duurzaam is. PVC vloeren zijn duurzaam en dat is dan ook de rede dat er tegenwoordig vaak voor PVC vloeren gekozen wordt; want wie is er nou niet op zoek naar energie zuinige vloeren?

PVC vloer recyclen

Een PVC vloer kan eindeloos gerecycled worden. Doordat PVC een materiaal is wat makkelijk gerecycled kan worden, is dit zeker een vloer voor de toekomst. Zo bespaart u afval en kan van uw vloerresten nieuwe producten gemaakt worden. Ook heeft PVC veel isolerende eigenschappen, hierdoor valt PVC ook onder de categorie: Energie zuinige vloeren. Beter voor uw portemonnee én voor de aarde.

PVC afval afvoeren

Bij het plaatsen van een PVC vloer houdt u altijd restafval over. Nu denkt u er aan om alles weg te gooien bij de stort, maar dat is helemaal niet nodig! U kan uw restafval laten ophalen door een recycle bedrijf. Een recycle bedrijf neemt het afval mee en versnippert het uiteindelijk. Deze snippers worden uiteindelijk gebruikt om weer nieuwe kunststof producten mee te maken. Op deze manier hoeft er dus geen nieuw materiaal gemaakt te worden, wat weer beter is voor het milieu. Ook gaat het bestaande materiaal langer mee als het gerecycled wordt.

Showroom

Bent u benieuwd naar ons aanbod in energie zuinige vloeren en onder andere (recyclebare) PVC vloeren? Kom dan langs in onze showroom! We helpen u graag op weg.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089