Hotelkwaliteit PVC-vloeren

Extra brede lange PVC stroken

Op zoek naar een super goedkope vloer van geweldige kwaliteit? Deze verlijmbare vloeren met extra brede PVC stroken zijn nu verkrijgbaar voor een waanzinnige stuntprijs. Het aanbod bestaat uit restpartijen, daarom zijn deze vloeren zo goedkoop. Een restpartij betekent in essentie: op is echt op. We hebben deze vloeren over van een project in bijvoorbeeld een hotel of restaurant. Een restpartij kan variëren van 20 vierkante meter tot 2000 vierkante meter. De restpartijen PVC stroken zijn groot genoeg om je woning te voorzien van een prachtige nieuwe vloer, maar de voorraad strekt niet oneindig! Wees er dus snel bij en sla vandaag nog je slag!

Kleuren PVC stroken

De extra brede en extra lange stroken zorgen voor een ruimtelijk beeld in je interieur. Voor een kleine ruimte is deze vloer ideaal – de vloer doet de ruimte groter lijken. De meeste restpartijen bestaan uit planken, maar er zijn ook enkele partijen die uit PVC-tegels bestaat. De kleuren variëren van modern grijs tot klassiek naturel. We hebben ook Engels gekleurde vloeren en whitewash of vergrijsde vloeren. Er is dus voor ieder wat wils!

PVC-vloer laten leveren & leggen

Ben je gecharmeerd van deze restpartij PVC van hotelkwaliteit? Dat begrijpen we! Indien gewenst kan je direct een mooie partij PVC meenemen naar huis, maar we kunnen het transport ook voor je regelen. En uiteraard hebben we een geweldige legservice die jouw nieuwe vloer kan komen leggen. Zelf PVC verlijmen raden we nooit aan, tenzij je veel ervaring hebt met het egaliseren en verlijmen van de vloer. Let wel, als je zelf de vloer gaat leggen, vervalt de 25 jaar garantie die wij geven op de vloeren.

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €44,98 pm2

Prijs: €7,98 pm2