Goedkope PVC-vloer kopen

Het is alweer een jaar terug dat ik en mijn familie op vakantie gingen naar Zuid Frankrijk, we hadden besloten om een villa te gaan huren met een mooie vloer omdat er in de vakantie nog vrienden van mij langs kwamen. Eenmaal aangekomen zag ik pas op wat voor een locatie de villa stond, het was op een berg met uitzicht op de oceaan waar de zon onder ging.

We gingen snel naar binnen om de villa te bekijken waarna we een prachtige woonkamer aantroffen met een strakke vloer, Het bleek een pvc vloer te zijn deze staan erom bekend dat ze lang mee  gaan en weinig onderhoud nodig hebben. De pvc vloer is prachtig, hoewel de pvc vloer er al een tijdje in lag zag de pvc vloer er nog perfect uit.

Nieuwe PVC-vloer uitzoeken

Een week later kwamen mijn vrienden ook langs, en als je dan met je vrienden kan genieten van zo’n top locatie met prachtige pvc vloer gaat je hart sneller kloppen. Niet alleen door het huis ging ons hart sneller kloppen. In het dorpje vlakbij vonden we meerdere cafeetjes met prachtige vloeren, alsof de pvc vloeren daar niets kosten. Als we dan laat in de nacht weer terug gingen hadden we altijd een voordeel om mijn ouders niet wakker te maken, pvc vloeren maken haast geen geluid als je erover heen loopt. Zo konden we ongezien en zonder geluid over de pvc vloer naar onze kamers.

Vloer laten leggen

De vakantie kon helaas niet voor eeuwig duren, na 3 weken volop genieten op de pvc vloer maakten we weer de terugreis naar Nederland. Terug naar ons kleine appartementje aan één van de drukste wegen van Almere, We bekeken onze laminaat vloer en dachten meteen dat het anders moest! Toen zijn we in contact gekomen met Bebo Vloeren in Vriezenveen doordat zij goedkoop en goede kwaliteit pvc vloeren leveren.

We zijn er naar de goedkope pvc vloer toe gereden en hebben ons laten informeren naar de mogelijkheden van pvc vloeren, we namen de foto’s van de pvc vloer mee van vakantie om te laten zien hoe mooi de villa was. Doordat Bebo Vloeren een ruim assortiment pvc vloeren heeft kwamen we al gauw tot de keuze over welke pvc vloer we graag wouden. Een weekje later kwamen de mannen van Bebo pvc vloeren om de nieuwe vloer erin te leggen, ze deden goed werk legden de pvc vloer er keurig in en het was ook nog eens gezellig om een pvc vloer uit te zoeken! Nu word ik elke ochtend wakker en kijk ik naar de pvc vloer, waarna ik weer terug verlang naar de vakantie in Zuid Frankrijk.