Raambekleding

Niet veel mensen weten dat ze bij ons ook terecht kunnen voor raambekleding tegen de laagste prijs van Nederland. Onze raambekleding is van het merk MAKE6. De kwaliteit van de raambekleding is geschikt voor projectgebruik. De raambekleding voldoet uiteraard aan de veiligheidsvoorschriften.

Hanggordijnen

Hanggordijnen kun je verdelen in vier groepen: vitrage en in-betweens, overgordijnen en verduisterende gordijnen. In onze groothandel heb je keuze uit een zeer ruime collectie stoffen en deze maken wij vervolgens in eigen fabriek voor je op maat.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen kunnen in alle soorten en maten worden geleverd. Gebaseerd op de laatste trends bieden wij een zeer uitgebreide collectie aan. Geschikt voor alle ruimten en speciaal voor je op maat gemaakt in eigen fabriek. Laagste prijsgarantie van Nederland!

Rolgordijnen raambekleding

Rolgordijnen zijn in zeer veel verschillende kleuren te verkrijgen en al voor een paar tientjes te leveren. Er zijn verschillende transparanties, zoals verduisterend of niet verduisterende rolgordijnen. Ook de rolgordijnen kunnen op maat gemaakt worden.

Aluminium jaloezieën

Een aluminium jaloezie is de perfecte oplossing voor in de badkamer omdat deze tegen vocht kunnen. Je kunt de aluminium jaloezieën in verschillende standen zetten om zo het perfecte daglicht te creëren. Aluminium jaloezieën zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Houten jaloezieën als raambekleding

Houten jaloezieën zijn de ideale oplossing voor alle ramen of deuren in je woning. Met de houten jaloezieën kun je verschillende sferen in je kamer of ruimte creëren. Houten jaloezieën zijn in verschillende maten en zeer veel verschillende kleuren leverbaar. Houten jaloezieën worden standaard geleverd met een kind veilige bediening. Topkwaliteit voor de laagste prijs, goedkoper kan niet!

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn ook ideale oplossingen als raambekleding. Deze gordijnen zijn warmtewerend, vocht- en vuilafstotend en vlamvertragend. Door het top-down systeem kun je zelf de lichtinval bepalen en behoud je alle privacy die je gewend bent.

Duette

Kies je voor een duette, dan kies je voor een energiebesparend product. Dit komt doordat er een ruimte tussen de twee stoflagen zit. Duettes zijn de ideale raamdecoratie voor elke denkbare raamvorm, of je nu een rond raam hebt of een driehoekig raam. Ook leverbaar met een verduisterende stof, zodat het heerlijk donker kan worden in de kamer. Hoogste kwaliteit, laagste prijs!

Heb je vragen over één van de raambekleding producten? Neem dan gerust contact met ons op!