Visgraatvloeren van Bebo Vloeren

Ben je ook zo gek op het prachtige visgraatpatroon en ben je op zoek naar een goedkope visgraatvloer voor je woning? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn dé leverancier voor visgraatvloeren. We hebben een breed assortiment en kunnen de visgraatvloer van jouw dromen samenstellen. Of je nu een massief eiken visgraatvloer wenst of eentje van PVC of laminaat, wij kunnen je helpen bij al je wensen. Een visgraatvloer staat mooi in elk soort interieur! Kom naar de showroom om alle opties te bekijken. Onze medewerkers kunnen je dan ook goed verder helpen.

Exclusieve visgraatvloeren

Uiteindelijk wil iedereen zijn of haar droomvloer. Bij Bebo Vloeren begrijpen we dat zeker en we helpen je dan ook graag deze droom te realiseren. Tijdens het samenstellen van de vloer kunnen we je adviseren en begeleiden. Voor je de vloer mee naar huis kunt nemen, moet je beslissen welk formaat plank je wil hebben en of de vloer zwevend of verlijmd gelegd moet worden. Ook moet je de kleur van de visgraatvloer kiezen en zo zijn er nog een paar zaken die uitgezocht moeten worden. In de groothandel kunnen we je het beste hierbij helpen! Kom gauw langs om jouw goedkope visgraatvloer uit te zoeken

Massief visgraat of visgraatlamelparket

Ga je voor een houten visgraatvloer? Dan kun je kiezen uit een massief houten visgraatvloer of een lamelparket visgraatvloer. De massieve versie wordt ook wel een traditionele visgraatvloer genoemd. Deze vloer bestaat uit tapis eiken planken. De planken worden volledig verlijmd en verspijkerd. Wist je dat je massief hout kunt laten behandelen? Kies bijvoorbeeld voor een verouderde of een gerookte look.

De andere optie is lamelparket visgraat. Deze wordt zwevend gelegd, omdat elke plank over een veer- en groefverbinding beschikt. Deze vloer kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming en kan eventueel ook zelf worden gelegd. Twijfel je welke soort visgraatvloer het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op of kom naar de showroom, dan helpen we je graag verder!

Vloerverwarming en visgraatvloer

Sommige visgraatvloeren kunnen beter gecombineerd worden met vloerverwarming dan andere. Zo is een visgraatvloer van PVC de perfecte combinatie met vloerverwarming. Een lamelparket visgraatvloer is wel te combineren met vloerverwarming, maar het rendement zal minder groot zijn. Dit komt omdat de vloer dikker van stuk is. De warmte moet dus iets langer ‘reizen’ om door het lamelparket te komen. Dat wil niet zeggen dat vloerverwarming niet goed te combineren is met lamelparket, hoor. Het kan prima, maar een PVC-visgraatvloer blijft het beste rendement opleveren.

Neem een kijkje bij onze opgeleverde projecten! Klik op de link hieronder voor de resultaten.

Goedkope visgraatvloer