Goedkope vloerbedekking

Bij Bebo Vloeren in Vriezenveen ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten goedkope vloerbedekking. We hebben een ruim assortiment tapijt van hoge kwaliteit, van bekende merken uit heel Europa. Kom naar de groothandel in Vriezenveen om het volledige aanbod tapijt te bekijken. Je zult er zeker geen spijt van krijgen! Dankzij de dumpprijzen die we aanbieden heb je het benzinegeld er alweer uit. We zien je graag in de showroom!

Soorten goedkope vloerbedekking

Naar welk soort tapijt ben je op zoek? Bij Bebo Vloeren hebben we verschillende soorten in de aanbieding. Wil je graag hoogpolig of laagpolig tapijt? En wele kleuren zijn er momenteel trending? We hebben kleuren en patronen in het assortiment die nooit uit de mode zullen raken, maar ook hele nieuwe en trendy tapijtsoorten. Met meer dan 100 verschillende soorten tapijt op voorraad zit er ongetwijfeld iets tussen dat bij je wensen past. Een greep uit de merken zijn: Parade tapijt, Bonaparte tapijt, Desso tapijt, XL-Floors tapijt, Gelasta tapijt, Wool Classics tapijt, Dersimo tapijt, Silvester tapijt en nog veel meer. Stuk voor stuk verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland!

Doordat wij een groothandel zijn kunnen wij extreem lage prijzen garanderen. Wij verkopen dan al tapijt vanaf € 4.98 pm2!

goedkope-vloerbedekking

goedkope-vloerbedekking