rolgordijn pvc vloer bruchterveld

Rol gordijnen

Plisse & Duette gordijnen

Vouw gordijnen

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Lederen jaloezieën

Vitrage & in-betweens

Overgordijnen

Lamellen

Facetlight

Geweven hout

Raam & Deurhorren

Paneelgordijnen

Perfect Fit

Shutters

Gordijnen bij Bebo Vloeren

Op zoek naar mooie gordijnen voor je woning? Bebo Vloeren heeft een gevarieerd aanbod gordijnen met ruime keuze in verschillende soorten materialen en kleuren. Je verwacht het misschien niet bij een vloerenwinkel, maar toch bieden we het aan! We zijn namelijk een groothandel voor de woninginrichter. En daarbij hoort natuurlijk ook raambekleding. Kom naar de groothandel om het volledige aanbod te bekijken of bekijk op deze pagina alvast een greep uit ons assortiment. Uiteraard kunnen alle producten op maat gemaakt worden.

Gordijnen uitzoeken voor de laagste prijs

We zouden geen Bebo Vloeren heten als we niet keihard de goedkoopste waren! Dit geldt ook voor onze raambekleding. Kom dus gerust eens langs in de groothandel om alle opties te bekijken. Onze verkoopmedewerkers kunnen je dan ook het beste helpen met je wensen. Er is namelijk heel veel mogelijk. Heb je een lange rit voor de boeg naar Vriezenveen? Bij ons kun je onder het genot van gratis eten en drinken je nieuwe raambekleding uitzoeken. Het ontbijt of de lunch staat voor je klaar! Neem een lekker soepje met een broodje of houd het bij een kopje koffie of thee met een lekkere koek. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Waarom gordijnen van Bebo Vloeren?

Als je geen dief wil zijn van je eigen portemonnee raden we het aan om naar Vriezenveen te komen en daar prachtige raambekleding uit te zoeken. We bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs, dat geldt niet alleen voor onze raambekleding maar ook voor onze vloeren. Omdat we een groothandel zijn, kopen we slim in en hebben we alles in eigen beheer. Dat scheelt enorm veel kosten. We zijn niet uit op de hoogst haalbare marges en willen iedereen een goede deal kunnen aanbieden.