Het grote gemak van klik PVC

Het grote gemak van klik PVC

Klik PVC heeft veel handige eigenschappen voor de (niet zo handige) klusser. Het kliksysteem is speciaal ontworpen zodat iedereen de vloer zelf kan leggen. Hoe vaker je ermee werkt, hoe meer handigheid je erin krijgt, maar in principe is ervaring met of kennis van het product helemaal niet nodig. Daarmee wordt het renoveren van je oude vloer nog voordeliger, want je bespaart ook op legkosten.

Voordelen van klik PVC

Klik PVC is dé vloer als je gemakkelijk en snel een nieuwe vloer in je huis wil leggen. PVC is zeer duurzaam en slijtvast. Bovendien dempt klik PVC geluiden optimaal. Deze vloer is dus zeer geschikt om in een appartement te plaatsen, of op de bovenverdieping van je woning. Ook het geluid van hondenpootjes met hun nageltjes hoor je nauwelijks op deze vloeren.

Klik PVC kleuren

Klik PVC is een soort kunststof. En wij produceren alle kunststof vloeren in onze eigen fabriek. Dat levert twee grote voordelen op waardoor wij marktleider zijn op het gebied van PVC-vloeren:

  • Onze PVC-vloeren zijn in alle soorten kleuren en dessins te fabriceren. Het is daardoor ook mogelijk om een bepaalde kleur op wens te maken. Maar met meer dan 250 kleuren PVC op voorraad weten we bijna zeker dat ook jouw favoriete kleur of dessin er ook tussen zit. Er bestaat zelfs PVC met een tegellook. De vloeren met houtstructuur beslaan het grootste deel van onze voorraad.
  • Er komen geen tussenpartijen te pas aan het productieproces, waardoor wij extreem scherpe prijzen kunnen aanbieden. We streven niet naar de hoogst haalbare marge, maar willen in verschillende prijsklassen mooie vloeren van hoge kwaliteit aanbieden. Door deze unieke combinatie zijn wij de nummer 1 vloerenwinkel van Nederland.

Vloer schoonmaken

Het reinigen van een PVC-vloer is heel eenvoudig. Zoals eerder gezegd is PVC een soort kunststof, wat betekent dat de vloer waterbestendig is. Dit maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Wij adviseren wel om een speciale PVC-reiniger te gebruiken voor de vloer. Dit maakt streeploos schoon en laat ook geen zeepresten achter.

Kom naar onze showroom om alle PVC-vloeren te bekijken! Je kunt eventueel direct een vloer meenemen met alle benodigde spullen voor het leggen en reinigen. Graag tot ziens in onze showroom!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089