Waarom kiezen voor een moderne PVC-vloer?

Je bent op zoek naar een nieuwe vloer en zit te denken aan een moderne PVC-vloer. Dat is heel mooi! Bebo Vloeren in Vriezenveen is namelijk dé specialist op het gebied van PVC-vloeren. We zullen je vertellen waarom de keuze voor een moderne PVC-vloer een hele goede beslissing is!

Vele gemakken van PVC-vloeren

De reden waarom PVC-vloeren zo populair zijn de laatste tijd, is omdat ze ontzettend gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast zijn er ontzettend veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar, waardoor deze vloeren in veel verschillende soorten interieurs past. Het zijn echte sfeermakers! De tevreden klant hieronder heeft gekozen voor een prachtige, rustieke PVC-vloer met een authentieke houtstructuur. De sfeer die is ontstaan vinden wij prachtig! Een warme en natuurlijke uitstraling. Zou jij dat ook wel willen in je interieur? Bezoek dan snel onze groothandel!

Een moderne PVC-vloer voor elk interieur

Welk interieur je ook hebt, bij Bebo Vloeren vind je een bijpassende moderne PVC-vloer die perfect bij jouw wensen past. Op zoek naar een landelijke PVC-vloer? Of juist een moderne PVC-vloer? Of een strakke, lichte, donkere? Weinig noesten of juist heel veel? Wij hebben alle soorten vloeren in het assortiment! Je kunt ook kiezen voor een brede plank of smalle plank. En uiteraard is er de keuze tussen dry-back of klik. De PVC-vloer met kliksysteem kan je eenvoudig zelf leggen, dat scheelt weer kosten op de legservice! Weet je niet goed welke moderne PVC-vloer het beste bij jouw interieur zou passen? Kom dan gerust naar de groothandel en vraag één van onze medewerkers om advies. Zij vinden het heel leuk om met je mee te denken en weten als geen ander welke trends er spelen op het gebied van vloeren!

Kom naar de showroom!

Je kunt je het beste oriënteren in onze showroom, waar we meer dan 250 kleuren standaard op voorraad hebben. Alle kleuren en dessins zijn dan van dichtbij te bekijken en onze medewerkers nemen alle tijd om je te helpen met het aankopen van de vloer. Pak gerust een kopje koffie of thee en ook de lunch is gratis verkrijgbaar! Een dagje naar Bebo Vloeren betekent een dagje uit waarbij je niks tekort komt. Neem de kinderen gerust mee, we hebben een hele leuke speelhoek voor ze en ze kunnen zelfs gratis cupcakes versieren. Ook de hond is welkom!

Wanneer bezoek jij onze showroom? Bekijk hier onze openingstijden!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089