Hoe Duurzaam zijn Klik PVC Vloeren? Lees Het Hier!

duurzaam klik pvc

Het kopen van een vloer kan best een investering zijn. Daarom snappen wij dat uw vloer zo lang mogelijk mooi moet blijven, en mee moet gaan door de jaren heen. Een vloer die goed is voor het milieu en veilig is voor uw leefomgeving is natuurlijk ook een vereiste. Herkent u deze gedachtegang? Dan is een klik pvc vloer de perfecte keuze voor u! Hieronder benoemen wij alle duurzame kenmerken van onze klik pvc vloeren, en informeren wij over alle voordelen hiervan.

‘ZWEVENDE VLOER’

Klik pvc is een ‘zwevende vloer’ die altijd ondersteund wordt door een ondervloer, en dus niet is vastgelijmd op de ondergrond. Daarom is een vloer zoals deze ook nog eens mee te nemen naar een volgende woning als u gaat verhuizen. Op de lange termijn kunt u dus zeker een heleboel geld besparen met een klik pvc vloer!

Mocht er een plank beschadigd zijn, is deze zo te vervangen omdat klik pvc dus een zwevende vloer is.  Deze plank kan vervangen worden door een aantal planken uit de vloer te verwijderen en daarna met een nieuwe en onbeschadigde plank opnieuw te plaatsen.

KLIK PVC MET LANGDURIGE GARANTIE

In onze showroom hebben wij meer dan 250 kleuren PVC op voorraad. Alle vloeren zijn erop geselecteerd en geproduceerd zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden. Op onze klik pvc vloeren zit minimaal 15 jaar garantie. Dit zijn daarom ook meteen vloeren die geschikt zijn voor horeca gebruik. Ook hebben wij vloeren waar maar liefst 25 jaar garantie op gegeven wordt. Dit zijn vloeren die zelfs voor zwaar industrieel gebruik geschikt zijn! Deze kwaliteit zorgt er dus voor dat uw klik pvc vloer een hele tijd mee gaat.

duurzaam klik pvc

 

KEURMERK VAN ONZE KLIK PVC VLOEREN

Al onze klik pvc vloeren zijn getest en beoordeeld met een DIBT keurmerk. Het keurmerk is een afkorting voor Duitse Instituut voor Bouwtechniek. Dit instituut test onder andere vloeren op de uitstoot van giftige stoffen. Een DIBT keurmerk verzekert u er van dat uw vloer een gigantisch lage emissiewaarde heeft! Hierdoor is een Bebo vloer een veilige keuze voor u, de mensen in uw omgeving en natuurlijk voor het milieu.

duurzaam klik pvc

Kom naar onze showroom ons aanbod in klik pvc vloeren te bekijken! Bij binnenkomst staat er iets lekkers voor u klaar.

Kom naar de fabriek Neem contact op
Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍

We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. 
Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 

~⭐⭐⭐⭐⭐~
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍 We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 ~⭐⭐⭐⭐⭐~ "Niet overdreven één van de fijnste winkelervaringen tot nu toe. De verkoper heeft ons super geholpen en meegedacht. Wij proosten met de rode wijn die ons geschonken is door Bebo, op de pvc vloer van Bebo!" Wil jij ook je droomvloer scoren net als deze klanten? Bezoek dan vandaag onze showroom! 💪 📍 Showroom Bebo Vloeren: Handelsweg 6, 7671 DB te Vriezenveen. 📞 0546-566-127 🌐 www.bebovloeren.nl 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐥𝐞𝐞𝐠𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐛𝐨. 𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥 - 𝐏𝐕𝐂, 𝐡𝐨𝐮𝐭, 𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐚𝐚𝐭, 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐬, 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐯𝐢𝐬𝐠𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫! #interieur #interieurinspiratie #vloer #interior #interieurstyling #pvc #laminaat #interiordesign #wonen #visgraatvloer #wooninspiratie #pvcvloer #inspiratie #binnenkijken #parket #laminaatvloer #pvcvloeren #houtenvloer #design #vloerenspecialist #huis #raamdecoratie #interieuradvies #gordijnen #tapijt #floor #vloerinspiratie #visgraat #verbouwen