Hongaarse Punt Vloer

hongaarse-punt-vloer

Op zoek naar een originele, trendy vloer? Ga voor een Hongaarse punt vloer! Een Hongaarse punt lijkt op een visgraat vloer, maar is toch anders! Het zorgt voor een hele andere uitstraling.

Verschil Hongaarse punt vloer en visgraat vloer

Bij een Hongaarse punt vloer worden de stroken in een hoek van 45 of 60 graden gelegd, waardoor er een scherpe punt ontstaat. Zo loop er in het midden een zo geheten sergeantsstreep. Hierdoor is de vloer een stuk rustiger dan een visgraatvloer. Bij een visgraatvloer worden de stroken namelijk in een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd.

Waarom een Hongaarse punt?

Tegenwoordig zie je de bekende visgraatvloer overal. Prachtig vinden wij, maar we begrijpen het als je liever nét iets anders wil! De vloer is een wat minder grote hype, je hebt dus wat origineels in je woning. Door de lijn in het midden is de vloer een stuk rustiger dan een visgraatvloer, maar door het klassieke patroon blijft de vloer een luxe uitstraling geven! Wil je een hele rustige vloer? Ga dan voor een vloer zonder noesten en kwasten. Wil je een iets robuustere stijl? Kies dan juist voor een Hongaarse punt met meer noesten en kwasten.

Hongaarse-punt-vloer-1

 

PVC

De Hongaarse punt vloer is uiteraard in de houten variant te verkrijgen, maar ook in PVC. In onze PVC collectie heb je een ruime keuze in kleuren en varianten. Zo is er altijd een vloer die past in jouw interieur! Naast het feit dat we een gigantisch aanbod hebben zijn PVC vloeren ook zeer geluiddempend, gemakkelijk in onderhoud en erg slijtvast. Ideaal dus! Neem snel eens een kijkje in onze showroom om onze Hongaarse punt vloeren te bewonderen.

Legservice Hongaarse punt

Uiteraard kan je zelf aan de slag met het leggen van je nieuwe vloer. Kijk voor tips voor het zelf leggen van je vloer eens in onze andere blogs. Wil je het aan een vakman overlaten? Maak gebruik van onze vakkundige legservice! Zo weet je zeker dat jij straks het perfecte plaatje in je woonkamer hebt, dankzij de prachtige Hongaarse punt vloer.

hongaarse-punt-vloer

 

 

 

 

 

 

 

Zoek snel jouw vloer uit in onze showroom!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089