Hotelkwaliteit PVC

Trendkleuren 2021
Voelbare en zichtbare houtstructuur
Dry-back

Veel mensen houden van een vloer met een natuurlijke uitstraling, zoals een prachtige massief houten vloer of eiken lamelparket. Maar… Niet iedereen houdt van het onderhoud dat komt kijken bij een houten vloer. Hout is namelijk een natuurproduct en dat vraagt af en toe om verzorging. Daarnaast moet je ook uitkijken met vocht en temperatuurwisselingen bij een houten vloer. Het materiaal kan namelijk uitzetten en inkrimpen en als het in contact komt met water, kan het zelfs kromtrekken. Er kunnen vlekken ontstaan die er niet meer uit gaan, tenzij je de vloer opschuurt en voorziet van een nieuwe laklaag of olielaag. Houten vloeren zijn prachtig, maar je moet er wel zorgvuldiger mee omgaan.

PVC-vloeren met houtstructuur

Bestaat er dan niet zoiets als een onderhoudsvrije vloer die eruit ziet als een houten vloer? Die vraag kregen we geregeld van klanten. Laten wij nou net de specialist zijn in PVC-vloeren met houtstructuur! PVC vraagt weinig tot geen onderhoud en heeft prachtige dessins die sprekend lijken op echt hout. Je krijgt dus de look & feel van een houten vloer, maar geniet van alle gemakken van PVC. Wist je dat onze PVC-vloeren een voelbare en zichtbare structuur hebben? De zichtbare structuur wordt aangebracht in de decorlaag van de vloer en de voelbare structuur brengen we bewust aan in de toplaag van de vloer. Niemand zal kunnen raden dat het om een PVC-vloer gaat!

Hotelkwaliteit PVC-vloer met houtstructuur

Op dit moment hebben we een mooie aanbieding: een hotelkwaliteit PVC-vloer met houtstructuur voor slechts € 12,50 per vierkante meter. De vloeren hebben een zeer sterke kwaliteit en kunnen, zoals de naam al verklapt, worden toegepast in hotels en restaurants. Voor je eigen woning is het dus zeker te gebruiken. De vloer zal vele tientallen jaren meegaan en altijd mooi blijven. Daar staat onze hotelkwaliteit PVC-vloer voor. Deze collectie is beschikbaar in prachtige trendkleuren van 2021. Scoor ook jouw hotelkwaliteit PVC-vloer voor een zeer voordelige prijs!

 

Hotel kwaliteit pvcvloeren kunnen door onze vakmannen gelegd worden. Ook het bezorgen van de vloer is geen probleem!

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €39,98 pm2

Prijs: €12,50 pm2