Houten Vloeren

Houten vloeren van Bebo Parket

Ben je op zoek naar houten vloeren voor je woning of bedrijf? Bezoek dan onze groothandel! Onze houten vloeren gaan weg voor dumpprijzen. Gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Profiteer van de fabrieksleegverkoop en koop bijvoorbeeld een supermooie houten parketvloer!

Eiken houten vloer

Een eikenhouten vloer laat je woning weer stralen! Door de natuurlijke uitstraling krijgt je woning of ruimte nog meer karakter en warmte. Een houten vloer of een parketvloer past in vele woonstijlen thuis, bijvoorbeeld bij een boerderij of een herenhuis. Ook in een modern, nieuw gebouwde woning zou een houten vloer perfect passen. Zoals je hoort is een houten of parketvloer zeer breed inzetbaar en kan het gemakkelijk in iedere woonstijl toegepast worden. Waar nog wel aan gedacht moet worden is het onderhoud van een houten vloer. Een houten vloer is wel redelijk wat onderhoud nodig, uiteraard is dit gemakkelijk zelf uit te voeren en bij te houden!

Onderhoud

Een houten vloer heeft zo zijn onderhoud nodig, zo gaat de vloer uiteraard langer mee. Een houten vloer kun je het beste schoonhouden met speciale houtzeep. In de speciaal ontworpen houtzeep zitten goede oliën die de houten vloer voeden en een beschermlaagje achterlaten. Ook kun je één tot twee keer per jaar de vloer behandelen met onze onderhoudsolie om de kleur van het hout mooi te houden en de onderhoudsolie voegt nog een extra bescherm-boost toe waardoor de vloer op lange termijn langer mee gaat. Ook adviseren wij om al je meubelen die op de vloer staan, te voorzien van vilt. Dit voorkomt namelijk al een hoop krassen of beschadigingen, ook zorgt de onderhoudsolie ervoor dat de vloer weer opgefrist wordt.

Keuze in vloeren

Ons assortiment is enorm! We hebben echt veel keuze in houten vloeren. Zo hebben we vele houtsoorten, zoals houten vloeren. Geen houtsoort is gek genoeg, wij hebben alles! Van Esdoorn tot Wengé en van grenen tot bamboe hout. Ook onder de houtmotieven zijn er veel keuzes: van rustiek tot vrijwel noest-vrij, allerlei soorten bewerkingen of uitvoeringen, zo gek kun je het niet bedenken, wij hebben het. Hiernaast kun je ook nog kiezen uit verschillende legpatronen, denk hierbij aan het visgraatmotief, Hongaarse punt of gewoon recht gelegd. Voor ieder budget hebben wij zeker de beste keuze!  Waar kies je voor?

Exclusief

In ons grote assortiment hebben wij ook nog exclusieve vloeren. Hierbij hebben wij houten collectie vloeren die allemaal enorm verouderd zijn. Deze lijn is zeer exclusief en is dan ook gemaakt van verouderd hout. Deze vloeren bestaan onder andere uit oudere balken, gebinten of oude vloerdelen die al honderden jaren oud zijn. Deze collectie is zeer uniek en zeker niet na te maken, zo heb je altijd een eigen & unieke vloer!

Ben je benieuwd naar onze collectie? Bezoek dan onze fabriek & bekijk ons enorme assortiment!