kloostersalontafel

Landelijke salontafel Geneva

Ben je op zoek naar een sterke, landelijke salontafel? Bij Bebo Vloeren hebben we ook zeer mooie, kwalitatieve meubels in het assortiment! Naast je nieuwe vloer kun je dus ook producten kopen voor je interieur. We hebben veel decoratie en woonaccessoires om je interieur helemaal af te maken. Kom naar de showroom om al onze producten te bekijken!

Bekijk bijvoorbeeld eens onze salontafel Geneva met een landelijk-sobere uitstraling. Deze prachtige salontafel past perfect bij een landelijk-romantisch interieur, maar ook in een moderner interieur of zelfs een industrieel interieur zou deze salontafel wel passen. De salontafel Geneva is nu verkrijgbaar voor een prachtige prijs! Je kunt hierbij kiezen voor teakhout of grenenhout. Teak is een sterke en duurzame houtsoort die uitermate geschikt is voor het vervaardigen van meubels. De salontafel zal dus vele jaren meegaan!

Grenen salontafel

De tafel is ook beschikbaar is ook beschikbaar in grenen houtsoort. Grenen is iets lichter van hout en staat bekend om de vlammende tekeningen in het hout. Deze houtsoort is heel geliefd voor tuinmeubels, en na een goede impregnatie is het hout ook bijzonder geschikt voor binnenmeubels. Weet je niet goed welke kleur mooier zou staan in je interieur? Kom dan gerust eens langs in de groothandel! Onze verkoopmedewerkers helpen je graag met het maken van een keuze en denken graag met je mee.

Kom naar de showroom!

Dit prachtige meubelstuk en vele andere meubelen zijn te bewonderen in onze showroom in Vriezenveen. Kom eens langs! De brandstof haal je er dubbel en dwars uit door alle lage prijzen die we hier hebben. Bovendien wachten we je op met gratis ontbijt en lunch. Wat dacht je van een heerlijk broodje knakworst en een lekker soepje? Als je geen zin hebt in iets warms dan hebben we ook vers belegde broodjes voor je. Alles gratis en voor niets! Uit de koelkast kan je zelf gekoeld drinken pakken, zoals een pakje sap of een colaatje of sinas. Voor de kindjes hebben we lekkers klaarliggen en zij kunnen zich vermaken in onze speelhoek! Ook kunnen ze gratis cupcakes versieren en deze opsmikkelen. Voor de terugweg hebben we een prachtige ballon. Zien we jullie snel in de groothandel?