Exclusieve kleur klik-PVC

I.c.m. ondervloer

Op zoek naar klik-PVC met een exclusieve kleur die niemand anders heeft? Kom langs bij Bebo Vloeren in Vriezenveen! We hebben een ruime voorraad met prachtige klik-PVC in alle denkbare kleuren. Omdat we de productie van PVC in eigen beheer hebben, kunnen we zelfs een kleur vloer op aanvraag maken. Wil je ook klik-PVC met een exclusieve kleur? Kom dan zeker even een bezoekje brengen aan ‘t oosten van het land!

Sterke slijtlaag

Alle vloeren van deze aanbiedingen hebben een sterke slijtlaag van 0,55 mm. De slijtlaag geeft een indicatie van de kwaliteit van de PVC-vloer. Een dikkere slijtlaag betekent een langere levensduur. Deze specifieke slijtlaag van 0,55 mm is geschikt voor projectkwaliteit. Zit je erover te denken om deze vloer voor je woning te kopen? Dan ben je verzekerd van een ijzersterke vloer die tientallen jaren meegaat zonder te slijten. We geven dan ook 25 jaar garantie op deze vloer.

Kies de juiste ondervloer bij exclusieve kleur klik-PVC

Wil je dat jouw klik-PVC met exclusieve kleur daadwerkelijk vele jaren meegaat? Dan is het belangrijk om een goede ondervloer erbij uit te zoeken. Zonder een goede ondervloer kan je namelijk de PVC-vloer op den duur kapot lopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wil je de vloer gaan combineren met vloerverwarming, dan is een ondervloer van massief rubber een goede optie. Deze ondervloer draagt ook nog eens enorm bij aan de geluidsreductie.

Kom naar de showroom!

De vloeren van deze actie zijn enkel te bekijken in de groothandel. Kom dus gerust eens langs in de showroom van onze fabriek om alle actievloeren te bekijken. Heb je een mooie vloer uitgezocht? Dan kunnen we deze bij je thuisbezorgen. Je kunt de vloer direct meenemen indien gewenst, maar meestal zijn de pakketten te zwaar en te groot om zelf te versturen. Geen enkel probleem!

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €79,98 pm2

Prijs: €19,98 pm2