Het leggen van klik-PVC

Heb je een mooie PVC-vloer gekocht met kliksysteem? Dan is het nu tijd voor ‘t legwerk! Gelukkig is dat met klik-PVC heel eenvoudig zelf te doen. Alle klik-PVC in ons assortiment beschikt over het nieuwste kliksysteem, waardoor de planken gemakkelijk in elkaar klikken. Je hoeft alleen nog maar een goede ondervloer te kopen en dan kan je de vloer zo leggen. Wij geven je enkele tips voor het leggen van je nieuwe klik-PVC!

Legwijze klik-PVC

Zelf je vloer installeren klinkt misschien moeilijk, maar dat is het echt niet. Belangrijk is dat de ondergrond hard en vlak is. Oneffenheden mogen niet groter zijn dan 2 millimeter. De ondervloer kun je uitrollen met de zilveren kant naar boven. Nu kan het leggen van de PVC-vloer met kliksysteem beginnen! Maak de planken op maat met een Stanley-mesje. Begin in een hoek van de ruimte en leg vervolgens de vloer rij voor rij. Vergeet natuurlijk niet de randen af te werken met een mooie plint. Dit kan een plakplint zijn in dezelfde kleur of een hoge, witte MDF-plint.

Instructievideo klik-PVC leggen

Kan je tijdens het leggen van je vloer wel een beetje visuele hulp gebruiken? Nina en Kalvijn laten je graag zien hoe gemakkelijk het is om een PVC-vloer met kliksysteem te leggen! Klik op deze link om hun instructievideo te bekijken. Je ziet dat je direct na het plaatsen van de vloer alle meubels terug kunt plaatsen. Super handig en zo gepiept!

Zoek je nog klik-PVC voor je woning of kantoor? Kom dan naar onze showroom! We hebben altijd meer dan 250 kleuren op voorraad en uiteraard bieden we gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Ook hebben we enkele zeer aantrekkelijk geprijsde restpartijen PVC, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 1,98 p/m2 (excl. BTW).