kasteel salontafel

Klooster salontafel Xena

Op zoek naar een stijkvolle salontafel voor in je interieur? Zoek niet verder! Bebo Vloeren heeft verschillende stijlvolle meubels in het assortiment, voor gigantisch lage prijzen. Neem bijvoorbeeld de salontafel Xena! Deze karakteristieke tafel is verkrijgbaar in teakhout of in grenenhout. Nu met 50% korting! Sla ook je slag en kom naar de showroom om deze tafel direct mee te nemen. Thuis laten bezorgen kan uiteraard ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Salontafel van teak of grenen

Bij deze specifieke salontafel heb je keuze uit twee verschillende houtsoorten. Teakhout is heel populair omdat het uitermate geschikt is voor het vervaardigen van meubels. Bovendien is teakhout zeer duurzaam. Grenenhout staat óók bekend als perfect hout voor meubilair, alleen heeft deze houtsoort een hele andere uitstraling. Grenenhout heeft een typerende vlammende tekening in het hout en is vaak ook iets lichter van kleur.

Kom naar de showroom!

Al ons meubilair is te bezichtigen in de showroom in Vriezenveen. Kom gerust eens langs! We hebben vers belegde broodjes voor je klaarstaan, uiteraard gratis en voor niets. Ook kun je een warm soepje krijgen en iets lekkers te drinken erbij. Je reisje is dus niet voor niets! We maken het je graag zo comfortabel mogelijk in de showroom. Onder het genot van een hapje en drankje kan jij alle meubels bekijken. En wie weet! Misschien ga jij wel naar huis met een prachtige nieuwe salontafel voor een hele mooie prijs. Voor de kinderen hebben we een hele leuke speelhoek, zij kunnen cupcakes versieren en krijgen een leuk cadeautje mee naar huis. Zien we je snel?