kloostertafel

Kruispoottafel Zambia

Onze kruispoottafel Zambia is een echte eyecatcher in de woning! Deze schattige, gemoedelijke tafel geeft iedereen een heel welkom gevoel. Als wij ernaar kijken, krijgen we gewoon zin om te picknicken. Herken je dit gevoel? Dan is deze prachtige tafel ook zeker iets voor jouw interieur! Geef je woning een ontspannende sfeer met deze leuke tafel.

Tafel met x-poot

Tafels met x-poot zijn niet alleen super stijlvol de laatste jaren, ook is deze constructie heel sterk en degelijk. Het zorgt er ook voor dat deze tafel niet te missen is in je interieur! Een derlijke tafel past zowel in een landelijk interieur als een moderner interieur. Het materiaal is teak, wat betekent dat deze tafel super sterk is en vele jaren mee zal gaan. Je kunt daarbij kiezen uit robuustere modellen of rustigere modellen. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. De mogelijkheden zijn in elk geval eindeloos bij Bebo Vloeren in Vriezenveen! Welke interieurstijl je ook hebt. Vraag de verkoopmedewerkers om advies, zij helpen je graag!

Er staat gratis eten en drinken voor je klaar en de kinderen kunnen spelen in de speelhoek! Ook kunnen de kids gratis cupcakes versieren en krijgen ze iets lekkers mee naar huis. Dus als je een lange rit voor de boeg hebt, hoef je je in elk geval geen zorgen te maken over eten en drinken en vermaak!

Tafel thuis laten bezorgen? Dat doen we graag voor je. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak in de showroom. We bezorgen door heel Nederland, dus jouw nieuwe tafel kan al binnen 24 uur bij je thuis zijn!