Kunststof klikvloer kopen

ICM. ONDERVLOER
VERSCHILLENDE PALLETS

De ideale vloer voor sfeer en gemak? Dat is een kunststof klikvloer. Kunststof klinkt misschien een beetje gek, maar in feite is dat PVC of vinyl. En laten we daar bij Bebo Vloeren nou net in zijn gespecialiseerd! Kom naar onze showroom in Vriezenveen om het volledige aanbod kunststof vloeren te bekijken. Nu voor een waanzinnig lage prijs verkrijgbaar!

Kunststof klikvloer leggen

Kunststof vloeren hebben vele voordelen. Zo is deze vloer heel eenvoudig zelf te leggen dankzij het innovatieve kliksysteem. Daarnaast hebben deze vloeren een stofafstotende laag, waardoor het materiaal geschikt is voor mensen met een allergie. Ook kiezen mensen vaak voor deze vloer vanwege het grote schoonmaakgemak. Dankzij de sterke slijtlaag blijven de vloeren heel lang mooi en zullen ze niet snel slijten. Wil je de vloer lang goed houden? Dan is regelmatig stofzuigen het belangrijkste. Ophopend vuil kan namelijk voor kleine krasjes zorgen en dat wil je absoluut niet!

Het leggen van de vloer is binnen enkele momenten geregeld. De panelen schuif je zo in elkaar, even klikken en klaar. De panelen zijn op maat te maken met een Stanley-mesje. Belangrijk is een geschikte ondervloer. Het legwerk lijkt erg op laminaat. Nog geen ervaring met het leggen van vloeren? Geen probleem, dit kan iedereen!

Laat je de vloer liever door onze vakmensen leggen? Neem contact op voor alle mogelijkheden of maak direct een afspraak voor leveren & leggen in de groothandel.

Kom naar de groothandel!

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken. Wanneer mogen we je verwelkomen? We staan voor je klaar met gratis eten en drinken! Dus als je een lange rit voor de boeg hebt, maken we dit dubbel en dwars goed met de lage prijzen en gratis ontbijt en lunch. Voor de kids hebben we een leuke speelhoek en zij kunnen gratis cupcakes versieren. Lekker!

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: € 59,98 p/m2

Prijs: € 9,98 p/m2