Laminaatvloer Hongaarse punt

Laminaatvloer Hongaarse punt

Ooit gehoord van een laminaatvloer met Hongaarse punt patroon? Onze laminaatvloeren zijn nu verkrijgbaar met een prachtig en uniek patroon: de Hongaarse punt. Lastig zelf te leggen? Helemaal niet! Dit zijn namelijk gewoon rechte planken die je eenvoudig zelf kan leggen. Ideaal! En natuurlijk voor een prachtige Bebo-prijs!

Zelf een Hongaarse punt vloer leggen

In de meeste gevallen raden we het niet aan om zelf een visgraatvloer of een vloer met Hongaarse punt te leggen. Vooral wanneer het om een verlijmbare PVC-vloer gaat. Maar Bebo Vloeren heeft iets unieks in huis! Onze visgraatvloeren en Hongaarse punt vloeren van laminaat kun je juist heel eenvoudig zelf leggen! Zelfs als je nog nooit een laminaatvloer hebt gelegd. Dankzij het kliksysteem is het namelijk heel makkelijk. Je hoeft de vloer niet eens in een ingewikkeld patroon te leggen. De vloerdelen bestaan gewoon uit rechte planken! Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker. Dankzij dit innovatieve systeem leg jij binnen een mum van tijd je eigen vloer.

Laminaatvloer met Hongaarse punt kopen

Bebo Vloeren in Vriezenveen heeft de goedkoopste laminaatvloeren! Wil jij een laminaatvloer met Hongaarse punt patroon kopen? Dan ben je hier zeker aan het goede adres! Naast het prachtige Hongaarse punt patroon hebben we ook visgraat laminaat en uiteraard houten vloeren en PVC-vloeren met dit prachtige vloerpatroon. Laminaatvloeren staan erom bekend dat ze goedkoop geprijsd zijn en makkelijk te plaatsen zijn. Dat is met deze Hongaarse punt laminaat niet anders! Bovendien zijn laminaatvloeren beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo kun je altijd de vloer uitzoeken die perfect bij jouw woonwensen past.

Kom naar de showroom in Vriezenveen!

In onze showroom in Vriezenveen kun je alle laminaatvloeren bekijken. Let op! Je moet hiervoor bij onze andere locatie zijn: bij Bebo Parket. Op deze locatie vind je alle houten vloeren en laminaatvloeren. Liever een PVC-vloer in visgraatpatroon? Dan ben je van harte welkom aan de Handelsweg 6 in Vriezenveen bij Bebo Vloeren. De goedkoopste PVC-vloeren van Nederland!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089