MAKE6 meubilair met landelijke of moderne look

Op zoek naar kwalitatief meubilair met een landelijke of moderne look? Wij hebben een prachtige collectie in huis van het merk MAKE6. Deze meubels komen uit allerlei landen en streken en hebben dus hele verschillende looks! Ze worden met veel zorg samengesteld en met de hand gemaakt. Elk product is dus uniek met z’n eigen karakter. Hierdoor is het meubilair ook zeer duurzaam! Kom de volledige collectie van MAKE6 bekijken in de groothandel. Graag tot ziens!

Vintage lederlook meubilair

MAKE6 is gespecialiseerd in meubilair met een vintage look. Dit wil zeggen dat de producten een doorleefde look hebben. De stof zweet niet snel en zit heerlijk comfortabel en warm. Meubels met een vintage leer look hebben een speciale coating, waardoor ze eenvoudig zijn te reinigen. Heb je een vlek op de stoel? Snel even afvegen met een licht vochtige doek en je bent weer helemaal good to go. Gebruik wel een reinigingsmiddel dat pH-neutraal is! Dit is beter voor de stof.

Stoere stoffen meubelen

Ook voor stoere, landelijke meubels ben je bij MAKE6 aan het goede adres. De collectie van MAKE6 is zeer herkenbaar door het unieke karakter van de meubels. De stoelen en andere producten van dit merk zijn duurzaam vervaardigd. Je kunt vele jaren genieten van jouw stoere stoffen meubels. Het enige aandachtspuntje is dat er pilling kan ontstaan, maar dat is bij elk stoffen meubelstuk zo. Je ziet het ook veel bij kleding, van die kleine bolletjes of pluistjes op je trui bijvoorbeeld. Dit heet pilling. Met een eenvoudig apparaatje kan je dit snel verwijderen. Zo ziet je meubilair er weer prachtig uit!

Klassieke velours meubelen

De velours meubels van MAKE6 hebben een unieke, luxe uitstraling. Deze stof is zijdezacht en zit enorm lekker. Door de combinatie van natuurlijk materiaal en velours heb je een bijzonder meubelstuk in huis dat iedereen direct zal herkennen als MAKE6-meubelstuk. Vlek gekregen op de velours stoel of bank? Reinig het meubel voorzichtig met lauwwarm water. Is het meubelstuk te nat geworden? Dan kun je de stof voorzichtig föhnen.

Tip: Plooivorming

Bij alle stoffen en ledersoorten is het normaal dat door het gebruik plooivorming ontstaat. De mate van plooivorming wordt bepaald door de onderstoffering c.q. vulling, de verwerkte stof-/vintage kwaliteit en de intensiteit van het gebruik. Plooivorming is onontkoombaar en inherent aan een zitmeubel. Men noemt dit een productgebonden eigenschap. Door producten met regelmaat goed te reinigen en te stofzuigen kun je plooivorming wel beperken.

Tip: viltglijders

Om de vloer te beschermen tegen vervelende krassen kun je onder de stoel of het meubelstuk glijders, meubeldoppen en vilt gebruiken. Vilt is gemakkelijk te bevestigen onder stoel- of tafelpoten, maar ook onder andere apparaten en kasten die lelijke krassen kunnen achterlaten. Klik hier om vilt glijders of doppen te bestellen, wij geven je graag advies de juiste bescherming onder je type meubelen.