Grijs laminaat bij Bebo Parket

Grijs laminaat is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Wil je jouw woning ook voorzien van deze trendy vloer? Kom dan naar onze showroom in Vriezenveen! Wij hebben meer dan 100 verschillende grijstinten laminaat op voorraad, dus er zit sowieso iets tussen dat perfect bij jouw wensen past! Zien we je snel?

Eenvoudig grijs laminaat leggen

Laminaatvloeren staan bekend om hun grote leggemak. Zelfs als je geen ervaring hebt met het leggen van vloeren, kan je nog een laminaatvloer zelf leggen. Het kliksysteem is zo ontworpen dat je geen speciale tools of kennis nodig hebt om deze vloeren te leggen. Let wel, als je de vloer zelf gaat leggen, vervalt de garantie die wij geven op een vloer. Wil je de garantie graag behouden, schakel dan onze legservice in. Onze vakmannen leggen de vloer snel en vakkundig en bovendien behoud je dan de garantieperiode. Wel zo fijn!

Nu slechts € 4,98 p/m2 met gratis plint en gratis ondervloer! 

Kom naar de showroom!

Je kunt alle kleuren grijs laminaat bekijken in de showroom van onze groothandel. Indien gewenst kan je direct een vloer meenemen, maar we kunnen de vloer ook voor je leveren en leggen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of maak een afspraak in de groothandel!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: € 24,98 p/m2

Prijs: € 4,98 p/m2