kloostertafel

Eetkamertafel Senna

Met extra dik massief eiken blad!

Deze massief eikenhouten eettafel Senna is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende formaten. Uiteraard allemaal voor de laagste prijs van Nederland! Profiteer ook en sla vandaag nog je slag! Alle eetkamertafels uit ons assortiment zijn te bewonderen in onze showroom. Wij zijn een groothandel voor particulieren. Ook jij kunt profiteren van groothandel prijzen!

Een eikenhouten eetkamertafel brengt veel sfeer naar je woning. Tevens past een eikenhouten meubelstuk perfect in allerlei soorten interieurs. Eikenhout is zeer duurzaam en heeft een warm karakter. Ook is deze houtsoort waterbestendig. Een fijne eigenschap voor een eetkamertafel.

Eiken eetkamertafel met trapezepoot

De poot van deze eetkamertafel Senna heeft een trapezevorm. Dat wil zeggen dat de poten van boven naar beneden schuin naar buiten staan. De laatste jaren is deze trapezepoot enorm populair geworden. Een dergelijk ontwerp staat mooi in zowel een landelijk als modern interieur. De tafel zou ook mooi staan in een industrieel interieur. Het gewicht wordt optimaal verdeeld en zorgt ervoor dat de tafel stevig staat zonder te wiebelen.

Indien gewenst kan je de eetkamertafel direct meenemen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat deze bij je wordt thuisbezorgd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak in de groothandel direct een afspraak!

Doordat wij grootschalig inkopen, alles in eigen beheer hebben en tevreden zijn met minimale marges, kunnen wij de laagste prijs garanderen.

Kom naar de showroom in Vriezenveen!

Kom naar de showroom om deze prachtige eetkamertafel en vele andere te bewonderen! Je kunt dan met eigen ogen de kwaliteit en kleur beoordelen. Wij wachten je op met gratis eten en drinken en uiteraard een grote glimlach. Vraag één van onze verkoopmedewerkers voor hulp of advies, zij helpen je graag. Voor de kinderen hebben we een leuke speelhoek. Ook de viervoeter is welkom! Graag tot ziens bij Bebo Vloeren!

massief eiken tafelblad

Massief eiken eettafel kloosterpoot Senna