Noëlle en Ferri van GTST bij Bebo Vloeren!

Noëlle en Ferri van GTST bij Bebo Vloeren!

Nöelle en Ferri Somogyi (acteur in GTST) brachten een bezoekje aan Bebo Vloeren en hebben flink geshopt voor hun nieuwe woning. Ze hebben het oude woonhuis omgetoverd tot een moderne woning met veel comfort en luxe. Het vrolijke stel heeft een supermooie vloer uitgezocht bij ons. Bebo Vloeren mocht ook de traprenovatie verzorgen en heeft een robuuste tafel geleverd! Ferri was erg blij met het resultaat en deelt in deze blog zijn ervaring.

Ferri Somogyi over Bebo Vloeren

Ik had eigenlijk nog nooit van Bebo Vloeren gehoord, maar mijn collega Marly van der Velden attendeerde me op jullie. Het bedrijf zit niet om de hoek, maar toch was het de rit meer dan waard! We werden warm ontvangen en kregen een complete rondleiding door het hele bedrijf. Ik weet nu waar Bebo voor staat en wat ze te bieden hebben. Sinds Bebo ons heeft geholpen met het huis heeft onze woning een compleet ander gezicht gekregen en genieten we elke dag ongelofelijk van ons stekje. En dat is echt niet gelogen! Bebo Vloeren heeft op twee verdiepingen eiken houten vloeren gelegd, twee traprenovaties verzorgd en een prachtige eikenhouten tafel geleverd. Ik kan eigenlijk nog niet goed geloven hoe mooi het nu is.

Mijn vrouw en ik kijken regelmatig naar de voor- en na-foto’s. Wat een verschil. We hebben er ook over gepost op social media. De reacties waren overweldigend!

Aangezien het huis een jaar lang leeg had gestaan en vrij verwaarloosd was kon het wel een opknapbeurt gebruiken. Een flinke opknapbeurt! Bebo heeft me huiswerk meegegeven: ik moest de bestaande vloeren volledig strippen. Daar ben ik wel een paar dagen mee bezig geweest. Ik denk dat veel mensen zich wel herkennen in dit verhaal, haha. Eén van de vloeren kon ik met gemak strippen, deze was namelijk zwevend gelegd. Maar de andere vloer… Die was verlijmd. Dan weet je het wel.

Na al het sloopwerk hebben we de muren opnieuw laten stucen en zelf geschilderd. Wederom een flinke klus, maar het voelt zoveel dankbaarder als je er zelf wat energie in stopt!

De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een nieuwe eikenhouten vloer. Niet van massief hout, want dat kan kromtrekken, zo hebben we geleerd. We kregen twee jonge leggers over de vloer (letterlijk, haha). Met zang en alles erop en eraan. Van mij kregen ze koffie en een koekje terug. In hoog tempo vlogen ze door het huis met als resultaat een waanzinnig mooi gelegde vloer. Volgens mij is ons huis toen al direct in waarde gestegen.

Toen was de vloer van de begane grond aan de beurt. Een massief eikenhouten vloer. Helaas zwaar verwaarloosd. Bebo heeft de vloer geschuurd en opnieuw behandeld. Het resultaat: een vloer die er als nieuw uit ziet.

Vervolgens hebben we een eikenhouten tafel bij Bebo Vloeren besteld voor in de serre. Maar liefst 3 meter lang en wel 80.000 kilo zwaar. Zo’n tafel was een lang gekoesterde wens. Er past met gemak 10 man aan de tafel. Met kerstavond hebben we de tafel dan ook zwaar ontgroend. Dit staat in ons geheugen gegrift!

Als klap op de vuurpijl onderging ons huis twee traprenovaties van Bebo. De trappen hebben in 60 jaar tijd heel wat ellende ondergaan, volgens mij. Wederom gaf Bebo me huiswerk mee en moest ik de trappen strippen, de kraaklatten eraf halen en per trede 6 tot 7 schroeven boven de stootborden inschroeven. Ook de zijkanten moesten geverfd worden in dezelfde kleur als de nieuwe stootborden (ik hoop dat het jargon allemaal klopt). Zwaar onderschat. Paar middagen aan kwijtgeraakt.

Arno de traprenovator hebben we vervolgens twee dagen over de vloer gehad. Geen straf. Een geweldig leuke vent en een echte vakman. Petje af! Dit hebben we hem dan ook vaak verteld. En ook zijn we weer zeer tevreden.

Of ik ook kritiek heb? Eigenlijk niet. Het is alleen wat ver rijden als je even op de koffie wil. ?

Bebo is voor iedereen een aanrader. En in de toekomst kloppen we zeker weer aan. Succes met de business!

Ferri & Noëlle

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089