Onderhoudsset voor je PVC-vloer

onderhoudsset

PVC-vloeren zijn zeer duurzaam en vragen weinig onderhoud. Toch is elke vloer wel gebaat bij een beetje verzorging, zo kan je namelijk de levensduur van je vloeren aanzienlijk verlengen. Bij een bezoekje aan de showroom van Bebo Vloeren ben je ongetwijfeld ook wel de onderhoudsset voor PVC-vloeren tegengekomen. Misschien vroeg je jezelf toen wel af: een PVC-vloer heeft toch helemaal geen onderhoud nodig? Niet zoals bij een houten vloer of een visgraatvloer? Dat klopt ook wel: een PVC-vloer vraagt weinig onderhoud, maar het reinigen van de PVC-vloer levert zeker een aantal voordelen op. Het reinigen van PVC-vloeren verschilt van andere vloeren, aangezien het een heel ander materiaal is. Onze onderhoudsset voor PVC is dan ook niet per se gericht op onderhoud, maar des te meer op reiniging. Misschien kunnen we het beter een reinigingsset noemen!

Inhoud onderhoudsset PVC-vloer

Onze speciale onderhoudsset, eh, reinigingsset voor PVC-vloeren bestaat uit een handige box met drie producten:

  • PVC-reiniger
  • Strip & Clean
  • Viltlappen en viltdoppen

Dit zijn de belangrijkste producten voor het onderhoud of de reiniging van je PVC-vloer. Hiermee verleng je de levensduur van je vloer aanzienlijk en blijft de vloer langer mooi. We zullen je wat meer informatie geven over wat de individuele producten doen.

PVC-reiniger

PVC-reiniger is het perfecte reinigingsmiddel voor je PVC-vloer. De PVC-reiniger is zo ontwikkeld dat het vuil op de vloer oplost en dat er geen schoonmaakresten op de vloer blijven liggen. Ook blijven er geen strepen achter of een vettige waas. Je PVC-vloer droogt mooi mat en egaal op. PVC-reiniger kan je gerust elke dag gebruiken als je dat zou willen. Dit heeft geen enkel nadeel voor de PVC-vloer en is niet schadelijk. We raden het echter niet aan om elke dag de vloer te dweilen, je moet immers ook nog een beetje rust nemen. ?

PVC Reiniger

Strip & Clean

De Strip & Clean is een onderhoudsmiddel voor je PVC-vloer. Deze kan je het beste één keer in het half jaar gebruiken. De toplaag van de vloer krijgt hiervan als het ware een boost. Na het aanbrengen van de Strip & Clean laat je het middel 10 minuten intrekken. Maak vervolgens je PVC-vloer schoon met warm water (zonder iets erin). Als er kleine krasjes in je vloer zaten, zullen deze verdwijnen. Mocht er een ‘looppad’ zijn ontstaan in je vloer dan zal deze ook verdwijnen dankzij de Strip & Clean. Je begrijpt dat je PVC-vloer een stuk langer mooi blijft dankzij de Strip & Clean. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit één keer in het half jaar te gebruiken!

Strip & Clean.

Viltlappen & viltdoppen

We zeggen altijd maar: voorkomen is beter dan genezen. Wees krasjes en beschadigingen voor door je vloer te beschermen tegen de poten van meubels. Alles wat in de kamer staat, kan je voorzien van viltdoppen of viltlappen. De viltdoppen en viltlappen zijn voorzien van een schroefje, zo kan je de beschermende vilt met gemak onder een stoelpoot plaatsen. Deze blijven lang zitten. Niets is zo irritant als viltdoppen die na een weekje alweer loslaten. Met dit handige schroefje is dat probleem opgelost. Ook zijn de viltlappen gemakkelijk op maat te snijden. Zo heb je voor elke meubelpoot een passend stukje vilt.

Viltlappen & Viltdoppen.

Onderhoudsset PVC kopen

Wil je ook een handige onderhoudsset voor je PVC-vloer hebben? Deze is te verkrijgen in onze showroom, via de website of via een telefonische bestelling. Bekijk onze contactgegevens om een PVC-onderhoudsset te bestellen en zo een leven lang te genieten van je PVC-vloer!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089