Maatregelen tegen het coronavirus

Net zoals iedereen houden wij de regels van het RIVM nauwlettend in de gaten. We willen niet dat één van onze klanten of iemand van ons personeel zich onveilig voelt in de winkel en doen onze best om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Om die reden zijn we genoodzaakt om maatregelen tegen het coronavirus in te schakelen. We vragen jouw medewerking wanneer je naar onze groothandel komt. Draag een mondkapje, houd voldoende afstand en als je symptonen hebt, blijf dan alsjeblieft thuis. Het is mogelijk om met onze verkoopmedewerkers te videobellen, zodat je toch virtueel in de winkel kunt zijn.

Heb je geen mondkapje bij je? Bij ons kun je een mondkapje krijgen. Vraag ernaar bij de bar bij de ingang, onze gastvrouwen kunnen je dan voorzien van een kapje.

De showroom zelf is erg groot, er is voldoende ruimte om afstand te bewaren. Echter is dit niet overal zo, bijvoorbeeld bij de ingang of de gang naar de showroom toe. Verleen voorrang aan elkaar en passeer elkaar met afstand. Houd hierbij ook rekening met onze medewerkers. Bij de ingang en uitgang vind je desinfectiemiddelen om je handen te ontsmetten. Wij maken gebruik van plintjes om te tellen hoeveel klanten er binnen zijn. Bij binnenkomt neem je een plintje per persoon mee. Kinderen hoeven geen plintje mee te nemen.

Liever bellen of FaceTimen? Daar hebben we alle begrip voor. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze leg- en leverafspraken gaan gewoon door. Wil je zelf graag iets wijzigen? Bel of mail ons dan even.

Laten we met ons allen onze best doen om gezond te blijven. We verwelkomen je graag in onze groothandel en kunnen er gelukkig voor zorgen dat iedereen op een veilige manier een nieuwe vloer kan uitzoeken. Zien we je snel?

Team Bebo Vloeren