pvc vloer

Partijen verlijmbare PVC

Pak nu je kans! We hebben verschillende partijen verlijmbare PVC voor een mega lage prijs! De partijen bestaan uit verschillende soorten vloeren met allerlei verschillende decors. Een partij of restpartij betekent dat dit het laatste is van die vloer die we hebben. Er is genoeg voor meerdere ruimtes, maar nadat deze vloer is uitverkocht, kan het even duren voordat we een nieuwe partij van deze vloer in het assortiment hebben. Dat betekent dus dat je misschien niet meer deze vloer kan krijgen als je bijvoorbeeld een stuk bij je huis laat aanbouwen of als je op de bovenverdieping dezelfde vloer wil laten leggen. Als je dit niet erg vindt en je zeker weten maar één ruimte gaat beleggen met deze partij verlijmbare PVC, pak dan vooral je kans!

Verlijmbare PVC laten bezorgen

Bebo Vloeren heeft een eigen bezorgservice én legservice! We kunnen jouw nieuwe vloer dus gewoon bij je thuis bezorgen, dat is geen enkel probleem. Een verlijmbare vloer is vaak wat lastiger om zelf te leggen, bovendien vervalt de garantie die wij geven op onze vloeren als je de vloer zelf gaat leggen. Laat je de vloer door ons leggen, dan blijft de garantie behouden en weet je zeker dat de vloer vakkundig en snel wordt gelegd. Maak een afspraak voor leveren en leggen in de groothandel of neem even contact met ons op, dan regelen we het zo voor je!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Kom naar de showroom!

Deze partijen verlijmbare PVC zijn te bewonderen in de showroom van onze groothandel! Kom gerust eens langs om alle vloeren te bekijken. Er zijn verschillende partijen dus er zit ongetwijfeld iets tussen dat je aanspreekt. Je kunt bij ons gratis koffie en thee krijgen met iets lekkers erbij. Moet je nog ontbijten of lunchen? Ook dat kan je gratis bij ons krijgen! Allemaal geen probleem. De kinderen kunnen zich vermaken in onze leuke speelhoek en ze kunnen ook gratis cupcakes versieren! Zelfs de viervoeter is welkom bij Bebo Vloeren, die kan ook geen hele dag thuis blijven natuurlijk. Neem gewoon mee!

Van: €59,98 pm2

Prijs: €4,98 pm2