PVC-traprenovatieset

Is je trap aan vervanging toe? Bebo biedt je de mogelijkheid om je oude trap binnen een mum van tijd er als nieuw uit te laten zien. Het renoveren van je trap klinkt misschien een moeilijke opgave, maar dankzij onze PVC-traprenovatieset is het renoveren van je trap kinderspel. Kies ook voor het gemak van de PVC-traprenovatieset en laat je trap weer stralen als nooit te voren!

Oude trap renoveren met PVC-traprenovatieset

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je trap te renoveren? Onze PVC-traprenovatieset is heel eenvoudig in gebruik en bestaat uit treden en stootborden van PVC. Deze kun je heel gemakkelijk op maat maken met een PVC-zaagje. Uit één paneel kan je twee treden halen. Het opmeten van de oude trap doe je met je trapspin. We hebben verschillende kleuren beschikbaar voor deze zeer complete en goedkope PVC-traprenovatieset! Nergens anders vind je zo’n goedkope PVC-traprenovatieset. Toch ergens een mooiere prijs gezien? Stuur ons de offerte, dan gaan we er onderdoor. Wij beloven de laagsteprijsgarantie, ook bij onze PVC-traprenovatieset!

PVC-traprenovatieset met stootborden in dezelfde kleur als de treden.
PVC-traprenovatieset met witte stootborden.

Treden & Stootborden

Elke trap wordt gerenoveerd met overzettreden en stootborden. Deze kunnen gemakkelijk zelf op maat gemaakt en geplaatst worden. Zo kan er door middel van een trapspin een trede ingemeten worden. De trapspin laat je zien hoe groot je originele trede is en hoe groot je de overzettrede uit moet zagen. Ook de stootborden zijn gemakkelijk op maat ze zagen, deze zijn namelijk gewoon recht. De trapspin is inbegrepen in de PVC-traprenovatieset. Zowel de overzettreden als het stootbord zijn te bevestigen met kit. De kit is ook inbegrepen in de PVC-traprenovatieset.

Een heel paneel, hier worden 2 treden uit gehaald.
Paneel recht door gezaagd.
Paneel schuin door gezaagd.
Stootbord, ook te verkrijgen in de kleur wit.
High-tack kit

Kleuren treden

Bebo Vloeren beschikt over een ruim assortiment PVC-traprenovatieset. Met maar liefs 10 verschillende kleuren zit er zeker een kleur voor je tussen. Ook zijn in de kleuren van de PVC-traprenovatieset dezelfde kleur vloeren te verkrijgen. Zo zou je er voor kunnen kiezen om je trap ook te renoveren bij het uit zoeken van een nieuwe vloer. Zo hou je het strak en egaal!

Dit zijn onze 10 kleuren!

PVC-traprenovatieset plaatsen

Het plaatsen van de traprenovatieset is heel eenvoudig zelf te realiseren. We hebben een handig instructiefilmpje voor je zodat je precies weet wat je moet doen met de PVC-traprenovatieset! Klik op de link hieronder om het filmpje te bekijken:

Wil je het plaatsen van de PVC-traprenovatieset liever uit handen geven? Dat is ook geen probleem! Onze legservice staat voor je klaar en kan de PVC-traprenovatieset vakkundig bij je thuis plaatsen! Klik hier voor een instructievideo van onze legservice.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Je hebt namelijk al een PVC-traprenovatieset va € 475,- excl BTW!

Grijp je kans & bezoek onze groothandel of neem contact met ons op!

DIY: trap renoveren met PVC traprenovatie!

BEBO VLOEREN – KEIHARD DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND!

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089