PVC visgraat vloerverwarming

pvc vloerverwarming

pvc vloerverwarming

De PVC visgraat vloer met vloerverwarming is de laatste jaren super populair! Dat vinden wij niet zo gek, want PVC-vloeren zijn zeer veelzijdig qua toepassing en zijn ook nog eens verkrijgbaar in allerlei kleuren en dessins. Dat maakt een PVC-vloer geschikt voor vele verschillende interieurs. Wil je ook PVC visgraat met vloerverwarming? Dat kan, lees er alles over en profiteer van onze lage prijzen.

PVC visgraat vloerverwarming

PVC visgraat is perfect voor iedereen die vloerverwarming wil. De vloeren zijn ultradun met een dikte van slechts enkele millimeters dik. Daardoor wordt de warmte het beste geleid. De warmte heeft namelijk dan de minste weerstand. Vaak wordt een visgraatpatroon gelegd in combinatie met plak-PVC. De stroken zijn eenvoudig in een bepaalde richting te leggen. Daardoor is elk soort patroon te realiseren, ook het visgraatpatroon. Of bijvoorbeeld een Hongaarse punt. Je kunt ook zelf een patroon bedenken en deze (laten) toepassen. Met verlijmbare PVC kun je letterlijk alle kanten op!

Kan klik-PVC op vloerverwarming?

We hebben het net over verlijmbare PVC gehad, maar ook de klikvariant kan perfect worden toegepast op vloerverwarming. In combinatie met een goede ondervloer is het een zeer goede combinatie. De warmte wordt goed geleid, al is het rendement met een verlijmbare PVC-vloer nog nét iets hoger. De vloer is natuurlijk iets dunner, dat er geen kliksysteem in zit en ook omdat die vloertypen geen ondervloer ertussen nodig hebben. Maar als je graag voor klik-PVC wil gaan, dan kan dat dus ook heel goed!

Legservice voor PVC-vloer inschakelen

Wil je graag een nieuwe PVC-vloer, klik of lijm, combineren met vloerverwarming? Wij kunnen het legwerk voor je verzorgen. Ook het aanleggen van vloerverwarming kunnen we regelen. Neem hiervoor contact met ons op of maak direct een afspraak voor leggen en leveren tijdens je bezoekje aan de showroom. Dan kunnen we direct een afspraak voor je inplannen!

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089