PVC Visgraatvloer met band en bies onbetaalbaar?

pvc-visgraatvloer-band-en-bies

Droom jij ook van zo’n prachtige pvc visgraatvloer met band en bies en denk je dat de kosten ver boven jouw budget liggen? Wij gaan je laten zien dat dat helemaal niet zo is. Je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen voor een houten vloer maar het kan tegenwoordig ook met onze pvc vloeren en dat scheelt niet alleen in de prijs. Het heeft veel meer voordelen!

PVC visgraatvloer en onderhoud

PVC is niet alleen veel voordeliger maar ook veel onderhoudsvriendelijker, je hebt er namelijk bijna geen omkijken naar. Een stofzuiger of bezem, een emmer water met dweil en het karwei is gedaan. Ideaal voor personen met een drukke baan of gezinnen met kinderen of huisdieren. Ook is de pvc visgraat vloer met band en bies tegenwoordig zó verbeterd dat je bijna geen verschil meer ziet tussen een pvc visgraatvloer en een houten visgraatvloer. De embossing (de voelbare structuur van de plank) kan tegenwoordig al perfect overeenkomen met de hout print op de pvc plank.

Zelf een pvc visgraatvloer met band en bies leggen

Om nou écht kosten te besparen zou je het leggen van de vloer natuurlijk best zelf kunnen proberen. Je kunt de vloer verlijmen op de (geëgaliseerde) basisvloer maar ook leveren we zelfklevende ondervloeren waarop je de panelen kunt vastplakken. Het voordeel daarvan is dat je een gemaakt foutje nog een aantal keren prima kan herstellen. Eerlijk is eerlijk, het is wel een specialistisch klusje dus een beetje ervaring of een gezonde dosis lef is hier wel nodig. Beide vloeren zijn overigens zeer geschikt voor een vloer met vloerverwarming..

Band en bies

De band is de rand bredere lange planken die langs de wand en de visgraatvloer loopt. De scheiding tussen de visgraatvloer en de band kan je afwerken met een gekleurd randje die afwijkt van de houtkleur. Dit noemen we de bies. Het geeft je vloer direct een veel luxere uitstraling. Er wordt veel gekozen voor een zwarte bies omdat deze kleur er lekker uitspringt maar andere kleuren zoals wit of beige kan ook. Vindt je dit allemaal te druk worden dan kan je de bies ook weglaten. In een kleinere ruimte kan dat soms rustiger ogen. Daarentegen kan je in een hele grote ruimte ook heel goed kiezen voor een dubbele band. Het resultaat is een tijdloze prachtige vloer waar je helemaal gelukkig van wordt. Kijk ook op onze Instagrampagina voor nog veel meer inspiratie!

 

Benieuwd naar al onze vloeren? Bezoek dan snel onze showroom! GRATIS eten en drinken staat voor je klaar.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089