PVC Visgraatvloer met band en bies onbetaalbaar?

pvc-visgraatvloer-band-en-bies

Droom jij ook van zo’n prachtige pvc visgraatvloer met band en bies en denk je dat de kosten ver boven jouw budget liggen? Wij gaan je laten zien dat dat helemaal niet zo is. Je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen voor een houten vloer maar het kan tegenwoordig ook met onze pvc vloeren en dat scheelt niet alleen in de prijs. Het heeft veel meer voordelen!

PVC visgraatvloer en onderhoud

PVC is niet alleen veel voordeliger maar ook veel onderhoudsvriendelijker, je hebt er namelijk bijna geen omkijken naar. Een stofzuiger of bezem, een emmer water met dweil en het karwei is gedaan. Ideaal voor personen met een drukke baan of gezinnen met kinderen of huisdieren. Ook is de pvc visgraat vloer met band en bies tegenwoordig zó verbeterd dat je bijna geen verschil meer ziet tussen een pvc visgraatvloer en een houten visgraatvloer. De embossing (de voelbare structuur van de plank) kan tegenwoordig al perfect overeenkomen met de hout print op de pvc plank.

Zelf een pvc visgraatvloer met band en bies leggen

Om nou écht kosten te besparen zou je het leggen van de vloer natuurlijk best zelf kunnen proberen. Je kunt de vloer verlijmen op de (geëgaliseerde) basisvloer maar ook leveren we zelfklevende ondervloeren waarop je de panelen kunt vastplakken. Het voordeel daarvan is dat je een gemaakt foutje nog een aantal keren prima kan herstellen. Eerlijk is eerlijk, het is wel een specialistisch klusje dus een beetje ervaring of een gezonde dosis lef is hier wel nodig. Beide vloeren zijn overigens zeer geschikt voor een vloer met vloerverwarming..

Band en bies

De band is de rand bredere lange planken die langs de wand en de visgraatvloer loopt. De scheiding tussen de visgraatvloer en de band kan je afwerken met een gekleurd randje die afwijkt van de houtkleur. Dit noemen we de bies. Het geeft je vloer direct een veel luxere uitstraling. Er wordt veel gekozen voor een zwarte bies omdat deze kleur er lekker uitspringt maar andere kleuren zoals wit of beige kan ook. Vindt je dit allemaal te druk worden dan kan je de bies ook weglaten. In een kleinere ruimte kan dat soms rustiger ogen. Daarentegen kan je in een hele grote ruimte ook heel goed kiezen voor een dubbele band. Het resultaat is een tijdloze prachtige vloer waar je helemaal gelukkig van wordt. Kijk ook op onze Instagrampagina voor nog veel meer inspiratie!

 

Benieuwd naar al onze vloeren? Bezoek dan snel onze showroom! GRATIS eten en drinken staat voor je klaar.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍

We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. 
Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 

~⭐⭐⭐⭐⭐~
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍 We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 ~⭐⭐⭐⭐⭐~ "Niet overdreven één van de fijnste winkelervaringen tot nu toe. De verkoper heeft ons super geholpen en meegedacht. Wij proosten met de rode wijn die ons geschonken is door Bebo, op de pvc vloer van Bebo!" Wil jij ook je droomvloer scoren net als deze klanten? Bezoek dan vandaag onze showroom! 💪 📍 Showroom Bebo Vloeren: Handelsweg 6, 7671 DB te Vriezenveen. 📞 0546-566-127 🌐 www.bebovloeren.nl 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐥𝐞𝐞𝐠𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐛𝐨. 𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥 - 𝐏𝐕𝐂, 𝐡𝐨𝐮𝐭, 𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐚𝐚𝐭, 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐬, 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐯𝐢𝐬𝐠𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫! #interieur #interieurinspiratie #vloer #interior #interieurstyling #pvc #laminaat #interiordesign #wonen #visgraatvloer #wooninspiratie #pvcvloer #inspiratie #binnenkijken #parket #laminaatvloer #pvcvloeren #houtenvloer #design #vloerenspecialist #huis #raamdecoratie #interieuradvies #gordijnen #tapijt #floor #vloerinspiratie #visgraat #verbouwen