salontafel landelijke

Landelijke salontafel

Een tafeltje bij de zithoek is ideaal als je visite krijgt en daar wat lekkere hapjes en drankjes op wil plaatsen. Deze landelijke salontafel staat daarnaast ook nog eens heel erg mooi! Omdat de salontafel is gemaakt van oude wagondelen heeft de tafel een robuuste en landelijke uitstraling. Tevens is dit meubel oersterk en degelijk! Je mag het proberen, maar je krijgt de tafel echt niet kapot. Je kunt dan ook jarenlang genieten van dit prachtige meubelstuk. Overigens is de tafel ook prima buiten te plaatsen. Door de speciale coating is de tafel bestand tegen regen en zon. Een enigszins beschut plekje zou wel beter zijn als je lang wil genieten van de tafel.

Salontafel thuis laten bezorgen

Heb je de landelijke salontafel bekeken in onze showroom en zou je hem graag direct willen meenemen? Dat kan! Als je plek in je auto of busje hebt is dat uiteraard geen probleem. Heb je een kleine auto of ben je met het ov naar onze groothandel gekomen, dan kunnen wij altijd ervoor zorgen dat jouw nieuwe tafel bij je thuis wordt bezorgd. We hebben namelijk een eigen transportservice en kunnen door heel Nederland leveren. Geen enkel probleem!

Doordat wij het hele productie proces in eigen beheer hebben kunnen wij de laagste prijs en de hoogste kwaliteit garanderen.

Kom naar de showroom in Vriezenveen!

Wist je dat we nog veel meer meubels en decoratie in de showroom hebben? Je kunt je gehele inboedel bij ons shoppen als je dat zou willen. Kom eens langs in de showroom om het gehele assortiment te bekijken. We hebben gratis eten en drinken voor je klaarstaan, dus als je nog moet lunchen of ontbijten, dan kan dat! Je kunt de collectie bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Wil je de kinderen meenemen? Leuk! We hebben een speciale speelhoek voor ze waarin ze zich uren kunnen vermaken. Ook kunnen ze gratis cupcakes versieren en krijgen ze voor de lange terugweg ook iets leuks mee naar huis. Zien we je snel in onze groothandel?