Corona-proof winkelen in de showroom van Bebo Vloeren

Het coronavirus is nog steeds niet weg en daarom hebben ook wij maatregelen genomen in onze showrooms. Gelukkig hebben we veel ruimte in de showroom en kunnen we daardoor garanderen dat iedereen vrij rond kan lopen met meer van anderhalve meter afstand. Om dit te kunnen waarborgen laten we bijvoorbeeld bij Bebo Vloeren aan de Handelsweg niet meer dan 30 klanten tegelijk naar binnen. Zo kan iedereen elkaar passeren zonder te dicht bij elkaar in de buurt te komen. Uiteraard vragen we onze klanten ook om aan onze verkoopmedewerkers te denken en waar mogelijk echt voldoende afstand te houden.

Daarnaast hebben we op strategische plekken luchtzuiveringsapparaten geplaatst die de hele dag aan blijven. In de ochtend, voor opening van de showroom, zetten we de deuren en ramen tegen elkaar open zodat er goed wordt geventileerd en er frisse lucht binnenkomt. Na sluiting herhalen we dit.

Bij binnenkomst van de showroom zal iedere klant worden gevraagd om een mondkapje op te doen als dit nog niet het geval is. Mondkapje vergeten? Geen probleem. Bij de bar kan elke klant een mondkapje krijgen. Als iemand weigert een mondkapje te dragen, zullen we deze klant helaas niet toelaten in de showroom.

We blijven gratis eten en drinken aanbieden, het grootste deel kunnen de klanten nu echter zelf pakken i.v.m. hygiëne. Het drinken, bijvoorbeeld de koffie, wordt vers gezet door onze barmedewerkers en aangereikt met een medisch handschoentje aan. Op deze manier hopen we de goede gezondheid van onze klanten en werkkrachten te garanderen!