Stage lopen bij Bebo Vloeren

Zoek jij nog een leuke en leerzame stage? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We hebben verschillende functies waarvoor je kunt stage lopen bij ons, die zeer divers en uiteenlopend zijn. Je wordt één op één begeleid en krijgt in een korte tijd een intensieve, maar zeer leerzame periode. Al snel ben je helemaal ingewerkt in je eigen team en heb je eigen taken. Bovendien krijg je een leuke stagevergoeding, ook niet geheel onbelangrijk!

Wat team Bebo is

Vrienden, flexibel, gewoon doen, vertrouwen en af en toe een tikkie eigenzinnig.

Er zijn maar heel weinig bedrijven waar je collega’s ook je vrienden zijn, wij hebben een echt vriendenteam. Dat is onze kracht. Samen weten we meer dan alleen. Bij je vrienden kan je jezelf zijn, hoef je je niet te verstoppen achter een stropdas of een duur pak. En heel belangrijk, is er gewoon een hele hoop gezelligheid.

De basis voor een goede werksfeer is vertrouwen. Daarom krijg jij als stagiair bij Bebo Vloeren veel verantwoordelijkheid, hier leer je veel van. Wij geloven in gewoon doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, dan maak je wel eens een foutje, maar dat mag natuurlijk gewoon. Daar leren we van, en zo worden we samen elke dag een beetje beter. Wil je ook stage lopen bij Bebo Vloeren? Neem dan contact met ons op!

Wat onze stagiairs vinden

Kim

Vanaf september 2015 heb ik 6 maanden stage gelopen bij Bebo Vloeren. Ik deed de opleiding secretaressen niveau 3 versneld. Bebo Vloeren is een leerzame stageplek waar je jezelf kan ontplooien en ontdekken. Ik heb geleerd om gestructureerd te werken en besluitvaardig te zijn. Ook om oplossingsgericht te denken. Bebo leert je je verbeterpunten te verbeteren en je sterke punten worden versterkt. Bebo Vloeren is een dynamisch bedrijf waar veel te leren is. Zowel voor verkoop, magazijn en administratief.

Kim is inmiddels al jaren werkzaam in het officeteam en heeft een vast contract bij ons.

Wout

Ik heb stage gelopen bij Bebo Vloeren aan de Handelsweg 6 in Vriezenveen. Ik had er voorheen nog nooit van gehoord, maar dat nam niet weg dat ik er erg veel zin in had. De begeleiding is erg goed en ik werd ook erg op mijn gemak gesteld. Ik tijdens mijn opleiding van 3 jaar verschillende stageplekken gehad maar bij Bebo echt het meeste geleerd en mezelf weten te ontwikkelen tot wie ik nu ben! Veel klantencontact, leuke gesprekken met klanten en natuurlijk die deal sluiten! Ik hoop dat jij net zoveel gaat leren als dat ik er heb gedaan.

Wout heeft naast zijn HBO studie een leuke bijbaan bij Bebo.

Janine

Voor mijn opleiding directie secretaresse heb ik stage gelopen bij Bebo Vloeren, en leerzame stage. Ik had een erg betrokken stagebegeleider waardoor ik veel taken mocht uitvoeren; telefoon, transport-/ legwerk planning, administratie, e-mail. Hierdoor wordt het duidelijk wat het werk precies inhoudt en heb ik veel geleerd, zoals het overtuigend spreken aan de telefoon, het opstellen van een brief of e-mail in de juiste zakelijke taal en zo nog veel meer! Ik raad anderen zeker aan bij Bebo Vloeren stage te lopen omdat je hier in heen paar weken tijd een compleet beeld hebt van wat je opleiding in de praktijk inhoudt!

Janine is inmiddels al jaren werkzaam bij ons als teamleider en stagebegeleider administratie.

Anno

Tijdens mijn stage bij Bebo Vloeren heb ik veel tijd gekregen om mezelf te kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik kreeg uitgebreid de mogelijkheid om mezelf eerst te verkennen binnen het bedrijf, zodat ik later meer van waarde kon zijn. Ik heb mijn stageperiode bij Bebo ervaren als zeer prettig. Het personeel is altijd vriendelijk tegen je en helpen je waar nodig. Tijdens mijn stageperiode heb ik mezelf vooral op sociaal gebied zeer goed kunnen ontwikkelen. Bebo vertrouwt de stagiaire(s) en laat ze onder begeleiding met potentiële klanten praten. Door klantengesprekken en de onderhandelingen die hierop volgen, heb ik veel kunnen leren. ik zou Bebo Vloeren zeker aanraden als stageplek, aangezien er veel te leren valt en het een bedrijf is wat nog steeds groeiende is.

Anno volgt de opleiding Internationale groothandel.

Stan

Ik heb stage bij Bebo gelopen, ik heb hier een fijne tijd gehad. Het is een warm en open bedrijf en je kunt als stagiair altijd komen met je vragen. Ik heb bij Bebo geleerd om met klanten om te gaan en om op mensen af te stappen.

Stan volgt de opleiding junior accountmanager.

Susan

Hallo, ik ben Susan. Ik zit op het ROC en doe de opleiding verkoopspecialist. Ik heb dit jaar 10 weken stage gelopen bij Bebo Vloeren. In die periode heb ik heel veel geleerd, zoals het verkopen van vloeren en meubels, maar ook een stukje administratie. Ik vond het er altijd super leuk en gezellig en heb er een leuke tijd gehad. Het is een leuk, gezellig en jong team en ik werd er heel leuk ontvangen. Dus ben je op zoek naar een leuke stageplek, kan ik Bebo Vloeren zeker aan iedereen aanraden!

Susan gaat vanaf juli 2018 fulltime bij ons op de administratie werken, heel anders dan de opleiding die ze bij ons gevold heeft. Susan heeft haar tweede stage in overleg met school op de administratie gevolgd omdat ze twijfels had bij de juiste keuze kwa opleiding. Tijdens de tweede stage is Susan er achter gekomen dat administratie beter bij haar past.