Stel uw eigen houten vloer samen bij Bebo!

Stel uw eigen houten vloer samen bij Bebo!

Op zoek naar die ene droomvloer? Maar kunt u die nog nergens vinden? Stop met zoeken! Bij Bebo bent u aan het juiste adres. Stel uw eigen houten vloer samen met onze vloerenspecialisten. Benieuwd naar hoe dit in z’n werk gaat? In deze blog vertellen wij hier alles over.

Lamelparket en massief houten vloeren.

Wilt u graag een unieke houten vloer? Dan zit u bij ons goed! U kunt namelijk uw droomvloer helemaal zelf samenstellen in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag met het verwerken van uw wensen in de toekomstige vloer. Kiest u liever voor een visgraat vloer of voor een recht gelegde vloer? Dat is geen enkel probleem. Door het ruime assortiment, zit uw voorkeur er zeker tussen.

Stel uw eigen houten vloer samen bij Bebo!

Houten Vloer Naar Wens.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met betrekking op het samenstellen van jouw droomvloer. Denk hierbij aan het patroon, de houtsortering en de kleur. Bij het patroon van de vloer gaat het puur om de legwijze. Kiest u voor een visgraatvloer, een Hongaarse punt vloer, een recht gelegde vloer of juist heel wat anders? Bij de houtsortering gaat het om het aantal noesten: kiest u uit veel of weinig noesten? Of juist er tussenin? Als laatst de kleur, wij hebben namelijk ontzettend veel kleuren waaruit gekozen kan worden. Zoekt u een speciale kleurtint? Geen probleem, deze kunnen wij op maat voor u produceren! Ook hebben wij in onze showroom een grote collectie vloeren en kleuren liggen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Productie Houten Vloeren.

Onze houten vloeren produceren wij zelf zodat wij gegarandeerd de goedkoopste vloeren aan kunnen leveren van Nederland. De productie start in onze eigen fabriek en wordt als laatst af geolied in onze eigen kleurderij. In de kleurderij worden alle planken stuk voor stuk behandeld met een ijzersterke twee componenten olie, deze beschermd uw vloer tegen vlekken en beschadigingen. Nadat de vloer volledig behandeld en gedroogd is, kan de vloer ingepakt worden om bij u thuis geleverd te worden!

Stel uw eigen houten vloer samen bij Bebo!

Showroom.

In onze showroom hebben we niet alleen houten vloeren. Hier vindt u ook al onze PVC-, Laminaat-, Visgraat- en tegelvloeren. Onze specialisten helpen je graag met het uitzoeken van een vloer die het beste bij u past. U kunt altijd contact met ons opnemen voor onder andere vloerinformatie of onze legservice. Wanneer bezoekt u onze showroom?

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089