Op zoek naar een heerlijk zacht tapijt of een mooie vinyl vloer? Dan ook ben je bij Bebo Vloeren aan het juiste adres! We hebben verschillende kleuren en uitstralingen op voorraad, uiteraard voor de laagste prijs van Nederland! Kom naar de showroom om alle soorten tapijt en vinyl te bekijken. Ook kunnen we dan al je vragen beantwoorden en een mooie prijs opstellen!

Tapijt en vinyl

Goedkoop tapijt voor je hele woning

Tapijt is heel veelzijdig als vloer in je woning. Het is uiteraard lekker warm aan je voeten en zeer geluiddempend. Wij hebben verschillende soorten tapijt en vloerbedekking in ons assortiment. Al onze tapijten en vloerbedekkingen zijn antistatisch en geschikt als zowel vloer of trapbekleding. De kwaliteit is geschikt voor intensief woongebruik. Ook kunnen onze tapijten worden geplaatst in het kantoor, zwenkwieltjes zijn geen match voor onze tapijten!

IJzersterke vinylvloeren in alle kleuren

Onze vinylvloeren op rol zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Tevens is vinyl heel eenvoudig om zelf te leggen. Het op maat maken van vinyl is ook zo gepiept; met een scherp Stanley-mesje snijd je de stroken op maat.

Onze vinylvloeren hebben verschillende diktes met een goede slipweerstand en een optimale geluidsreductie. Daarnaast zijn alle vloeren geschikt voor vloerverwarming en zijn ze voorzien van een sterke slijtlaag.

Vloer egaliseren voor dry-back PVC

Vinyl of tapijt is heel praktisch!

Veel mensen denken dat een tapijtvloer helemaal niet praktisch is, maar dat hoeft niet zo te zijn! Onze tapijten zijn anti-allergeen en houden weinig stof vast. Ze hebben een grote slijtvastheid, dus een voetspoor zal je niet snel zien. Bovendien is tapijt juist praktisch op bijvoorbeeld de trap, want dan heb je veel meer grip. In de slaapkamer is het ook erg fijn, want wie stapt er graag uit bed op de koude vloer? Wij in elk geval niet!

Vinyl is vooral praktisch omdat het heel eenvoudig zelf is te leggen, zeer slijtvast is en het is in ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Houtlook, tegellook? Alles is mogelijk.

Interieuradvies nodig over tapijt of vinyl?

Heb je vragen over tapijt of vinyl, of twijfel je of dit wel mooi staat in jouw interieur? Kom dan gerust naar de showroom, onze medewerkers helpen je graag. We vinden het heel leuk om mee te denken en te adviseren over verschillende kleuren en dessins tapijt en vinyl. Het mooie aan dit soort vloeren is dat ze in zó veel verschillende uitstralingen te verkrijgen zijn. Er zit dus altijd een mooie vloer tussen die perfect bij jouw interieur past. En dat geldt ook voor jouw budget! In ons assortiment zijn er vloeren in zowel hoge als lage prijsklassen. Kom naar de showroom om alle opties te bekijken!

Het grote gemak van klik PVC