Combinatie actie plak-PVC!

Complete mega actie!

Uniek in Nederland! Een zeer complete aanbieding voor een geweldige actieprijs. Voor slechts € 24,98 per m2 ben je in één keer klaar! Wat krijg je voor deze prijs?

  • PVC-vloer, keuze uit topkleuren
  • Inmeten
  • Primer + aanbrengen
  • Egaline + egaliseren
  • Schuren
  • Lijm + verlijmen
  • Stofzuigen
  • Afkitten

En dit alles voor een waanzinnig voordelige prijs per vierkante meter!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Voordelen van plak-PVC

De voordelen van dry-back PVC-vloeren zijn er bijna teveel om op te noemen! Wat als enige nadeel beschouwd kan worden, is het feit dat zelfstandig de vloer verlijmen een lastige klus kan zijn. Helemaal als je geen ervaring hebt met het leggen van plak-PVC. Deze taak is secuur en nauwkeurig en er kunnen snel foutjes in sluipen. Bovendien geven wij geen garantie op de vloer als je zelf de vloer hebt gelegd. Gelukkig is dat met deze geweldige combinatie actie geen enkel probleem meer. Bebo kan namelijk het legwerk voor je verzorgen! Hiermee ben je verzekerd van een prachtig gelegde vloer én behoud je de garantie op zowel vloer als legwerk. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Binnen enkele dagen is de vloer geëgaliseerd en gelegd en kan je er direct gebruik van maken. Ideaal, toch?

Actie PVC bekijken? Kom naar de showroom!

De PVC-vloeren van deze actie zijn te bekijken in de showroom van onze fabriek. Kom gezellig langs! We staan voor je klaar met gratis eten en drinken, zodat je in alle comfort rond kunt kijken. Voor de kinderen hebben we een hele leuke speelhoek waarin ze zich uren kunnen vermaken en als ze het leuk vinden, mogen ze gratis cupcakes versieren! Lekker én leuk. Zelfs de viervoeter is welkom in onze groothandel. Als je van ver moet komen, kan de harige vriend natuurlijk niet de hele dag alleen thuis blijven. We hopen je snel te mogen verwelkomen in de fabriek!

Van: €89,98 pm2

Prijs: €24,98 pm2