pvc vloer

Verlijmbaar PVC

GRATIS platte plint
Landelijk en moderne kleuren, nu van € 33,98 voor slechts € 9,98 per m2!

Op zoek naar een waanzinnig mooie vloer, zonder dat je er te veel voor betaalt? Bij Bebo Vloeren betaal je er bijna te weinig voor! Deze week zijn de verlijmbare PVC-vloeren in de actie. En hoe! Van origineel € 33,98 per m2, nu voor maar slechts € 9,98 per m2! Pak je kans en kom snel naar Bebo Vloeren in Vriezenveen!

Zelf verlijmbaar PVC plaatsen

Verlijmbaar PVC of ook wel plak-PVC genoemd wordt verlijmd aan de ondergrond, de naam zegt het al. Meestal is dit een klus die door een erkend bedrijf wordt uitgevoerd, zoals Bebo Vloeren. Het is niet aan te raden om zelf je nieuwe plak-PVC te leggen, als je geen ervaring hebt met het liggen van PVC. De garantie van de vloer vervalt namelijk ook als je zelf het legwerk verzorgt. Gelukkig kunnen wij het legwerk voor je verzorgen, zodat je de garantie op vloer en legwerk behoudt en natuurlijk zodat de vloer er hartstikke strak in ligt! Zelf heb je er geen omkijken naar, ook wel zo fijn.

Plak-PVC laten plaatsen door Bebo

Hoe gaan wij te werk? Het verlijmen van een PVC-vloer gebeurt zeer nauwkeurig. De bestaande vloer moet egaal zijn of wordt geëgaliseerd zodat er geen oneffenheden meer te vinden zijn in de vloer. Een PVC-vloer is namelijk erg dun en elke bobbel of hobbel zal te zien zijn in het vloeroppervlak. Dat is natuurlijk niet mooi, maar erger is dat de vloer dan heel snel slijt. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Nadat de ondervloer is geëgaliseerd, wordt er PVC-lijm aangebracht. De PVC-vloer kan vervolgens worden toegepast.

Hoewel PVC-vloeren ultradun zijn, gaan deze vloeren een leven lang mee dankzij de dikke slijtlaag. Hoe hoger de slijtlaag, hoe beter de kwaliteit. Daarnaast zijn PVC-vloeren in ontzettend veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Wil je een tegellook? Geen probleem. Houtlook? Alles kan. Visgraat? Doen we! Bebo Vloeren heeft de mooiste vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste in het assortiment. Kom eens langs om het met je eigen ogen te bekijken!

PVC-vloeren leveren

Wil je de PVC-vloer graag thuis laten leveren? Ook dat is geen enkel probleem. Bebo Vloeren beschikt over een transportservice en kan op elk gewenst moment jouw vloer thuisbezorgen. Kom eens naar de showroom om de actievloeren te bekijken en plan direct een lever- en legafspraak in!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €39,98 pm2

Prijs: €9,98 pm2