Wat kost het laten leggen van een PVC vloer?

Wanneer u niet de meest handige klusser op aarde bent, is het handig dat iemand de vloer voor u komt plaatsen. De tarieven om een PVC vloer te laten leggen kunnen erg verschillen. Vandaar dat wij in deze blog alles uitleggen over de kosten van het laten leggen van een PVC vloer!

De legprijs van PVC

Het laten leggen van een PVC vloer kan verschillen. De redenen hiervan zijn dat elk patroon een andere legwijze heeft. Zo heeft een visgraat vloer langer de tijd nodig om te laten leggen dan een normale rechte plank.

Gemiddeld kost het laten verlijmen van een PVC vloer tussen de €18 en €35 per vierkante meter. Nu hebben wij verlijmbare PVC vloeren die inclusief het leggen maar €25 euro per vierkante meter kosten! Hier bespaart u dus al een heleboel op. Bekijk hier het aanbod in onze actievloeren!

Verder is het leggen van klik PVC gemakkelijk zelf te doen. Legkosten is dus iets waar u op kan besparen! Lees hier hoe u het beste een klik PVC vloer kan leggen.

 

PVC visgraat vloer laten leggen

Het laten leggen van een PVC visgraat vloer kost meer tijd en materiaal dan een normale rechte plank. Nu hebben wij al PVC visgraat vloeren vanaf €7,98 per vierkante meter! Dit maakt de prijs inclusief het leggen een heleboel voordeliger. Kom langs in onze showroom om alle opties te bekijken!

 

Hoelang duurt het om een PVC vloer te laten leggen?

Een vloer laten leggen kan snel gedaan zijn, maar dat hangt af van welke soort vloer u heeft. Daarnaast is een bepalende factor ook hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Het leggen van een klik PVC vloer kan binnen één dag gedaan worden. Wanneer u 80 vierkante meter of minder heeft lukt dat binnen één dag.

Het leggen van een verlijmbare vloer kost meestal drie dagen in totaal. Op de eerste dag wordt de basisvloer geëgaliseerd. Vervolgens moet de basisvloer op de tweede dag drogen en komen de leggers niet. Op de derde dag wordt de vloer gelegd. Meestal lukt dit binnen één dag, afhankelijk van de vierkante meters.

Contact

Bent u benieuwd naar ons aanbod in PVC vloeren? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag op weg.

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍

We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. 
Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 

~⭐⭐⭐⭐⭐~
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍 We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 ~⭐⭐⭐⭐⭐~ "Niet overdreven één van de fijnste winkelervaringen tot nu toe. De verkoper heeft ons super geholpen en meegedacht. Wij proosten met de rode wijn die ons geschonken is door Bebo, op de pvc vloer van Bebo!" Wil jij ook je droomvloer scoren net als deze klanten? Bezoek dan vandaag onze showroom! 💪 📍 Showroom Bebo Vloeren: Handelsweg 6, 7671 DB te Vriezenveen. 📞 0546-566-127 🌐 www.bebovloeren.nl 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐥𝐞𝐞𝐠𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐛𝐨. 𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥 - 𝐏𝐕𝐂, 𝐡𝐨𝐮𝐭, 𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐚𝐚𝐭, 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐬, 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐯𝐢𝐬𝐠𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫! #interieur #interieurinspiratie #vloer #interior #interieurstyling #pvc #laminaat #interiordesign #wonen #visgraatvloer #wooninspiratie #pvcvloer #inspiratie #binnenkijken #parket #laminaatvloer #pvcvloeren #houtenvloer #design #vloerenspecialist #huis #raamdecoratie #interieuradvies #gordijnen #tapijt #floor #vloerinspiratie #visgraat #verbouwen