Welke vloer past bij uw interieur?

 

Is het bij u thuis ook tijd voor een nieuwe pvc-vloer, maar verdrinkt u in alle verschillende mogelijkheden die u tegenkomt? Begrijpelijk, tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel soorten, maten en kleuren PVC vloeren te verkrijgen. Maar welke vloer past het beste bij u en uw woning? Daar geven wij u in deze blog een antwoord op.
Bebo beschikt over een ontzettend groot assortiment PVC vloeren zoals:

• PVC Visgraat motief
• PVC Hongaarse punt motief
• PVC Tegel/beton motief
• PVC Plankmodel

PVC visgraat:

Dit prachtige vloer patroon is helemaal trendy. Al jaren wordt dit prachtige patroon ontzettend geliefd, dat is natuurlijk niet voor niets! Bij een visgraat legpatroon worden de planken loodrecht in een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd. Dit zorgt voor een ruimtelijke en luxe uitstraling. Het is dan ook logisch dat deze vloeren vaak in Amsterdamse herenhuizen en paleizen te vinden zijn! Ondanks dat de vloer een luxe uitstaling heeft, wordt het patroon als een stuk drukker dan een plankmotief ervaren.

 

 

PVC Hongaarse punt:

Deze manier van leggen is nog wat onbekender maar is weer helemaal terug van weggeweest. De Hongaarse punt vloeren lijken op visgraat vloeren, maar zijn toch net even anders. Bij dit legpatroon worden de planken onder een hoek van 45 of 60 graden gelegd. Wat er niet voor zorgt dat de planken trapsgewijs liggen maar juist precies tegen elkaar aan komen. Wel straalt deze vloer, net als de pvc-visgraat vloeren, een luxe uit en is daarom ook een prachtige toevoeging aan elk interieur.

 

 

Tegel/beton motief:

Ook steeds vaker zie je deze tegel of beton look vloer. Maar hoe gaaf zijn deze ook! Een tegel of beton look in plaats van de traditionele plankmotieven kunnen uw woning helemaal in een nieuw daglicht zetten. U geeft de ruimte een ontzettend eigentijdse uitstaling.

 

 

Plankmotief:

Pvc-vloeren met een traditioneel plankmotief zijn al jaren in trek. Deze vloeren zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. In onze showroom hebben we onze collectievloeren en restpartijen, allen te verkrijgen voor gegarandeerd de allerlaagste prijs van Nederland.
Benieuwd geworden naar onze collectie? Twijfel niet & breng een bezoekje aan onze showroom!

 

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍

We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. 
Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 

~⭐⭐⭐⭐⭐~
𝐏𝐎𝐒𝐈𝐓𝐈𝐄𝐕𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝐖😍 We worden bij Bebo heel erg blij van positieve reviews. Zo ook van de review van deze gezellige klanten, bedankt! 👇 ~⭐⭐⭐⭐⭐~ "Niet overdreven één van de fijnste winkelervaringen tot nu toe. De verkoper heeft ons super geholpen en meegedacht. Wij proosten met de rode wijn die ons geschonken is door Bebo, op de pvc vloer van Bebo!" Wil jij ook je droomvloer scoren net als deze klanten? Bezoek dan vandaag onze showroom! 💪 📍 Showroom Bebo Vloeren: Handelsweg 6, 7671 DB te Vriezenveen. 📞 0546-566-127 🌐 www.bebovloeren.nl 𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐟𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤𝐬𝐥𝐞𝐞𝐠𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐛𝐨. 𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐡𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥 - 𝐏𝐕𝐂, 𝐡𝐨𝐮𝐭, 𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐚𝐚𝐭, 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐥𝐬, 𝐭𝐫𝐚𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞, 𝐯𝐢𝐬𝐠𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫! #interieur #interieurinspiratie #vloer #interior #interieurstyling #pvc #laminaat #interiordesign #wonen #visgraatvloer #wooninspiratie #pvcvloer #inspiratie #binnenkijken #parket #laminaatvloer #pvcvloeren #houtenvloer #design #vloerenspecialist #huis #raamdecoratie #interieuradvies #gordijnen #tapijt #floor #vloerinspiratie #visgraat #verbouwen