Welke vloer past bij uw interieur?

 

Is het bij u thuis ook tijd voor een nieuwe pvc-vloer, maar verdrinkt u in alle verschillende mogelijkheden die u tegenkomt? Begrijpelijk, tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel soorten, maten en kleuren PVC vloeren te verkrijgen. Maar welke vloer past het beste bij u en uw woning? Daar geven wij u in deze blog een antwoord op.
Bebo beschikt over een ontzettend groot assortiment PVC vloeren zoals:

• PVC Visgraat motief
• PVC Hongaarse punt motief
• PVC Tegel/beton motief
• PVC Plankmodel

PVC visgraat:

Dit prachtige vloer patroon is helemaal trendy. Al jaren wordt dit prachtige patroon ontzettend geliefd, dat is natuurlijk niet voor niets! Bij een visgraat legpatroon worden de planken loodrecht in een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd. Dit zorgt voor een ruimtelijke en luxe uitstraling. Het is dan ook logisch dat deze vloeren vaak in Amsterdamse herenhuizen en paleizen te vinden zijn! Ondanks dat de vloer een luxe uitstaling heeft, wordt het patroon als een stuk drukker dan een plankmotief ervaren.

 

 

PVC Hongaarse punt:

Deze manier van leggen is nog wat onbekender maar is weer helemaal terug van weggeweest. De Hongaarse punt vloeren lijken op visgraat vloeren, maar zijn toch net even anders. Bij dit legpatroon worden de planken onder een hoek van 45 of 60 graden gelegd. Wat er niet voor zorgt dat de planken trapsgewijs liggen maar juist precies tegen elkaar aan komen. Wel straalt deze vloer, net als de pvc-visgraat vloeren, een luxe uit en is daarom ook een prachtige toevoeging aan elk interieur.

 

 

Tegel/beton motief:

Ook steeds vaker zie je deze tegel of beton look vloer. Maar hoe gaaf zijn deze ook! Een tegel of beton look in plaats van de traditionele plankmotieven kunnen uw woning helemaal in een nieuw daglicht zetten. U geeft de ruimte een ontzettend eigentijdse uitstaling.

 

 

Plankmotief:

Pvc-vloeren met een traditioneel plankmotief zijn al jaren in trek. Deze vloeren zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. In onze showroom hebben we onze collectievloeren en restpartijen, allen te verkrijgen voor gegarandeerd de allerlaagste prijs van Nederland.
Benieuwd geworden naar onze collectie? Twijfel niet & breng een bezoekje aan onze showroom!

 

Volg onze nieuwtjes ook op Instagram!
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 1849408631879089