XL Floors Luxury Rome Visgraat Click

IJzersterke PVC vloer uit onze XL Floors collectie.
Nu te verkrijgen voor gegarandeerd de laagste prijs!

  • I.c.m. ondervloer en plint
  • I.c.m. onderhoudset

XL Floors Luxury Rome Visgraat Click

Een ontzettend mooie gerookt eiken pvc-visgraatvloer: Deze vloer in de kleur Rome past goed in een woning met een industriële woonstijl. De kleur neigt naar het donkerbruin/grijs en in de plank zitten wat noesten en kwasten. Daarom oogt de vloer heel natuurlijk, het lijkt net alsof u een echte houten vloer in uw woonkamer heeft liggen! De Rome clickvloer is vloerverwarmingsgeschikt, omdat hij uit 100% PVC bestaat. PVC heeft een hele lage warmteweerstand, en geleid de warmte dus goed.
De Rome clickvloer heeft een hoge kras- en slijtvastheid dankzij de slijtlaag van 0,3mm. Zo weet u zeker dat u niet zomaar krassen of andere beschadigingen in uw vloer krijgt. U krijgt van ons daarom bij huishoudelijk gebruik ook 15 jaar garantie.
De Rome kleur is ook verkrijgbaar als traprenovatie. Met onze ideale traprenovatiesets renoveert u heel eenvoudig, goedkoop én snel uw oude trap. En dat ook nog eens in dezelfde kleur als uw pvc-visgraatvloer! Wat wilt u nog meer?
Deze vloer is voorzien van een ideaal kliksysteem. Zo kunt u zelf uw vloer leggen, zonder dat u aan de gang moet met lijm en egaline. Zorg voor een egale ondergrond, rol hierover één van onze ondervloeren uit en klik de Rome vloer er zo overheen. Ga gelijk aan de slag met de Rome click!

Persoonlijk advies

Stuur een e-mail

Onze voordelen

Klantenbeoordeling

Heeft u een offerte van de concurrent?

Upload hem hier en wij gaan onder de prijs door voor dezelfde of een soortgelijke vloer

Offertekiller openen