XL Floors Stone Black Stone Dryback

IJzersterke PVC vloer uit onze XL Floors collectie.
Nu te verkrijgen voor gegarandeerd de laagste prijs!

  • I.c.m. randartikelen
  • GRATIS lijmkam

XL Floors Stone Black Stone Dryback

De Black Stone vloer is een mooie pvc-tegel vloer, ook heeft deze vloer een extra grote tegel. Een echte eyecatcher in elk interieur. De Black Stone Dryback heeft de uitstraling van een antraciet tegel gecombineerd met alle voordelen van PVC. Door het prachtige design van de tegel is het niet te onderscheiden van een echte tegel.
Zo is de vloer makkelijk schoon te maken, en met de slijtlaag van 0.55mm ook nog eens ontzettend kras- en slijtvast. Het materiaal absorbeert geen vocht waardoor met vloeistoffen morsen geen enkel probleem is. Ook in combinatie met vloerverwarming is dit echt een topper. De zogenaamde warmteweerstand van PVC is laag in vergelijking met andere vloeren: slechts 0,025m2 k/w. Doordat deze pvc-vloer de afgegeven warmte goed geleid, zorgt het ervoor dat uw vloerverwarming tot zijn recht komt en dat er daarin energie kosten kunnen worden bespaard.
De Black Stone dryback is dus voor mensen die op zoek zijn naar een vloer die onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, kras- en slijtvast is en die de warmte van de vloerverwarming goed doorlaat.

GRATIS TANKEN BIJ BEBO!

GRATIS BRANDSTOF BIJ EEN COMPLETE VLOER! *

Persoonlijk advies

Stuur een e-mail

Onze voordelen

Klantenbeoordeling

Heeft u een offerte van de concurrent?

Upload hem hier en wij gaan onder de prijs door voor dezelfde of een soortgelijke vloer

Offertekiller openen