Eiken Whitewash Houten Vloer

7,98

Profiteer van deze Combi-deal! Deze Eiken Whitewash Houten Vloer is nu i.c.m. randartikelen al te verkrijgen voor maar €7,98 pm2! Bezoek onze showroom en profiteer!

Op zoek naar een lichte houten vloer? De kleur Whitewash is dan een goede keuze! Whitewash is een van de meest populaire kleuren doordat de vloer erg natuurlijk lijkt maar toch beschikt over verschillende grijstinten. Kies voor een warme sfeer, kies voor de Eiken Whitewash Houten Vloer.

De Eiken Whitewash Houten Vloer is een eiken lamelparket vloer die beschikt over een 3 mm dikke toplaag. Dit is geschikt voor intensief gebruik en de vloer zal dan ook tientallen jaren meegaan. Doordat de vloer zo’n trendy kleur heeft, is dit parket erg populair.

Profiteer nu van deze Combi-Deal en bezoek onze showroom! Tijdens je bezoek aan onze showroom kun je uitgebreid genieten van een lekker kopje koffie of thee. Ook zijn er vers belegde broodjes en keuze uit een soepje of iets lekkers. Dit allemaal geheel gratis!

De productie van onze houten vloeren hebben wij in eigen beheer en zijn daardoor zo ontzettend goedkoop. Gegarandeerd de laagste prijs, dat heb je alleen bij Bebo. Doordat we een groothandel zijn adverteren wij met prijzen excl. btw en i.c.m. randartikelen.

GRATIS TANKEN BIJ BEBO!

GRATIS BRANDSTOF BIJ EEN COMPLETE VLOER! *

Persoonlijk advies

Stuur een e-mail

Onze voordelen

Klantenbeoordeling

Heeft u een offerte van de concurrent?

Upload hem hier en wij gaan onder de prijs door voor dezelfde of een soortgelijke vloer

Offertekiller openen