Gratis PVC-vloeren!

Een gratis PVC-vloer, wie wil dat nu niet?! Wij gaan ruimte maken voor een nieuwe collectie en daarom bieden we verschillende soorten PVC-vloeren helemaal gratis aan. De gratis PVC-vloeren zijn op te halen bij onze groothandel in Vriezenveen. Geen haast, er is voor iedereen een mooie PVC-vloer. Er geldt geen op = op, want de voorraad is onbeperkt. Je betaalt alleen de randartikelen die je erbij nodig hebt!

Alleen randartikelen afnemen

Wil je ook profiteren van de ‘gratis PVC-vloeren’-actie? Kom snel naar onze groothandel, dan kan jij vandaag nog jouw gratis PVC-vloer ophalen. Het enige dat wij vragen is dat je de randartikelen afneemt die je nodig hebt bij de vloer. Dit zijn:

  • Primer
  • Egaline
  • Lijm
  • Plinten
  • Onderhoudsset

Ook deze artikelen zijn bij ons verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland, dus sla je slag en scoor vandaag nog je gratis PVC-vloer!

Ruime keuze PVC-vloeren

Op zoek naar een mooie PVC-vloer? Wij hebben een ruime voorraad die nu tijdelijk GRATIS verkrijgbaar is! Je hoeft alleen nog de randartikelen te betalen. Reserveer jouw gratis PVC-vloer via het contactformulier op deze pagina, dan heb jij binnenkort een prachtige vloer voor geen geld. Letterlijk!

Of je nu een PVC-vloer met houtstructuur of een PVC-vloer met tegellook, in onze groothandel vind je een ruime keuze met prachtige vloeren. Pak ook je voordeel!

advertentie-gratis-pvc-vloer

Gratis PVC-vloeren reserveren

Vul onderstaand formulier in met je gegevens, dan nemen we je reservering meteen in behandeling. Je kunt de gereserveerde PVC afhalen in onze winkel aan de Handelsweg 6, 7671DB Vriezenveen.