landelijke meubelen

Kloostertafel Geneva

Onze kloostertafel Geneva is een prachtige, rustieke tafel die in landelijke of sobere interieurs past. Dit is echt een directe sfeermaker! Beschikbaar in 3 verschillende formaten en 2 verschillende houtsoorten (teak en grenen). Ook verkrijgbaar als salontafel, voor een interieur dat goed met elkaar matcht! Nu met 50% korting, dus kom gauw langs en sla je slag!

Wat is een kloostertafel?

Bij een kloostertafel denken mensen vaak aan een oude tafel. Dat klopt ergens ook wel, want kloostertafels werden al in het klooster (je raadt het niet) gebruikt. Ook zagen we deze tafels vroeger vaak in kastelen en grote landhuizen. Vandaar ook wel de naam ‘kasteeltafel’. Kloostertafel is echter wat gebruikelijker, als je zegt dat je naar zo’n soort tafel zoekt zal iedereen weten wat je bedoelt.

De kloostertafel van Bebo Vloeren is karakteristiek en zorgt voor veel sfeer in je woning. Ook haal je een stukje geschiedenis in huis, ook al is de betreffende tafel natuurlijk spiksplinternieuw. Kom naar de showroom om te kijken welk formaat het mooiste zou staan in je huis. Ook kun je dan goed het verschil zien tussen teak en grenen. Is dit model net niet wat je zoekt? We hebben tientallen verschillende modellen, dus er zit vast iets tussen dat je leuk vindt. Je kunt trouwens ook nog kiezen voor een andere poot eronder, dat maakt de tafel ook alweer heel anders!

Doordat wij grootschalig inkopen, alles in eigen beheer hebben en tevreden zijn met minimale marges, kunnen wij de laagste prijs garanderen.

Meubels thuis laten bezorgen

Krijg je de tafel niet direct mee naar huis? Geen probleem, we kunnen de meubels ook bij je thuis bezorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt trouwens ook in de winkel direct een afspraak maken. Er staat gratis drinken en eten voor je klaar, zodat je in alle rust onze meubels kunt bekijken. Oze winkelmedewerkers helpen je graag met het uitzoeken van het perfecte meubelstuk. Zien we je snel?