laminaatc301

Eiken laminaat

Je woning voorzien van een prachtige nieuwe eiken laminaatvloer? Als je niet te veel wil betalen voor je nieuwe vloer dan ben je bij Bebo Vloeren aan het juiste adres. Deze week hebben we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop en bieden we eiken laminaat aan voor stuntprijzen. Je koopt deze prachtvloer met gratis plinten en ondervloer. Een hele voordelige all-in-one deal, dus!

Dit eiken laminaat is voorzien van een keiharde toplaag die ervoor zorgt dat je jarenlang zorgeloos geniet van de vloer. Dankzij het innovatieve kliksysteem leg je de vloer eenvoudig en snel zelf. Daarmee bespaar je dus ook nog eens op een legservice! In combinatie met de ondervloer heb je weinig contactgeluid. Ook hoef je niet bang te zijn voor krassen of beschadigingen, want de slijtlaag is extra dik bij deze laminaatvloer. Daarnaast heeft de vloer een prachtige uitstraling, niemand zal kunnen raden dat het om een laminaatvloer gaat!

Wil je het toch liever door een professioneel bedrijf laten doen, dan helpen wij je graag. Onze legservice is zeer vakkundig en legt vloeren in heel Nederland. Binnen een mum van tijd kan je genieten van je nieuwe eiken laminaatvloer! Koop nu jouw nieuwe laminaatvloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Bebo Vloeren! Kom de vloer bewonderen in de showroom en als je de vloer koopt, kan je deze direct meenemen naar huis.

Doordat wij de laminaatvloeren zelf produceren in de fabriek kunnen wij deze lage prijzen aanbieden!

Van: €24,98 pm2

Prijs: €4,98 pm2