landelijke meubelen

Metalen H-poot + eiken tafel

Met extra dik massief eiken blad!

Een massief eikenhouten tafelblad met een metalen poot is dé combinatie van afgelopen jaren. We zien deze tafel dan ook vaak terug in heel veel interieurstijlen. Dat verbaast ons niks! De eiken tafel met metalen poot heeft een unieke uitstraling en is een toevoeging aan elk interieur. De poot van metaal zorgt voor een robuust uiterlijk en tevens is deze praktisch onverwoestbaar. Kom deze eiken tafel met metalen poot bekijken in de showroom van onze groothandel!

Eiken tafel thuis laten bezorgen

Zo’n massief eiken tafel vervoer je niet even in je auto, dat begrijpen wij natuurlijk ook. En die metalen poot in H-vorm is ook niet bepaald praktisch te noemen. Maar dat zijn dingen waar jij je geen zorgen over hoeft te maken! Als je bij ons een prachtige eetkamertafel koopt, zorgen wij dat hij netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. In de meeste gevallen kunnen we jouw nieuwe tafel binnen 48 uur bij je bezorgen, met uitzondering van het weekend.

Kom naar de showroom!

Wil je deze eettafel of andere eetkamertafels van dichtbij bekijken? Kom dan gerust naar onze showroom in Vriezenveen. We hebben meerdere tafels op voorraad, zodat je in alle rust een mooie nieuwe tafel kunt uitzoeken. Wist je dat je ook verschillende tafelbladen en poten met elkaar kunt matchen? Zo kun je een tafel kiezen die precies bij jouw smaak past. En doordat we grootschalig inkopen en alles in eigen beheer hebben, betaal jij altijd de laagste prijs van Nederland.

massief eiken tafelblad